Kritiky.cz > 2024 > Září > 02

NEÚPLNÁ ENCYKLOPEDIE IDIOTŮ (ve které možná naleznete i sebe)

Na kni­hu „Neúplná ency­klo­pe­die idi­o­tů (ve kte­ré mož­ná nalez­ne­te i sebe)“ od auto­ra Štěpána Jiřičky jsem se moc těši­la, a hlav­ně jsem byla zvě­da­vá na to, co všech­no v kni­ze obje­vím. To... Read more »

Druhý díl seriálu FUBAR s Arnoldem Schwarzeneggerem se bude tento měsíc natáčet v Praze

Druhá série akč­ní­ho kome­di­ál­ní­ho seri­á­lu FUBAR spo­leč­nos­ti Netflix s Arnoldem Schwarzeneggerem a Monicou Barbaro v hlav­ních rolích se od letoš­ní­ho jara natá­čí v Kanadě a na dal­ších mís­tech, ale v září se pro­duk­ce chys­tá navští­vit... Read more »

Umělá prsa aneb komplexní průvodce augmentací prsou

Augmentace prsou, zná­má také jako zvět­še­ní prsou, je jed­nou z nej­čas­těj­ších plas­tic­kých ope­ra­cí po celém svě­tě. Zatímco pro něko­ho může být este­ti­ka hlav­ním důvo­dem, jiní se pro umě­lá prsa roz­ho­du­jí z důvo­du... Read more »

Pražský snímek „Rodiny jako naše“ se dočkal premiérového teaseru při příležitosti uvedení na filmových festivalech v Benátkách a Torontu

Nová mini­sé­rie Families Like Ours od na Oscara nomi­no­va­né­ho reži­sé­ra Thomase Vinterberga (Another Round) se dočka­la prv­ní­ho tea­ser trai­le­ru před svou pre­mi­é­rou na Mezinárodním fil­mo­vém fes­ti­va­lu v Benátkách 31. srp­na. Seriál,... Read more »

Jak HONOR 90 Smart 5G vylepšuje váš mobilní zážitek?

HONOR 90 Smart 5G posou­vá váš mobil­ní záži­tek na novou úro­veň díky nej­mo­der­něj­ší­mu hard­wa­ru a funk­cím. Toto zaří­ze­ní pře­ko­ná­vá oče­ká­vá­ní mul­ti­taske­rů, foto­gra­fů a milov­ní­ků kva­li­ty a sty­lu. Jeho 108 MPx ultra ost­rý... Read more »

Nezbytné mobilní pluginy, které jste neznali

S těmi správ­ný­mi apli­ka­ce­mi a plu­gi­ny může­te výraz­ně vylep­šit svůj záži­tek ze smart­pho­nu, uči­nit jej pro­duk­tiv­něj­ším, zábav­něj­ším a při­způ­so­be­ným vašim potře­bám. Zatímco mno­ho lidí zná popu­lár­ní apli­ka­ce, exis­tu­je celá řada méně... Read more »

Nárůst herních smartphonů: Klíčové postřehy pro hráče

Svět mobil­ní­ho hra­ní zazna­me­nal v posled­ních letech obrov­ský růst, pře­chá­ze­jí­cí od jed­no­du­chých her k nároč­ným titu­lům s gra­fi­kou, kte­rá se vyrov­ná kon­zo­lo­vým hrám. Výrobci ten­to trend roz­po­zna­li a vyvi­nu­li smart­pho­ny, kte­ré jsou spe­ci­ál­ně... Read more »
Stránka načtena za 3,42936 s | počet dotazů: 183 | paměť: 40044 KB. | 15.09.2024 - 15:10:42