bylinkovemaslo
Suroviny:
250 g změklého másla
4 až 6 polévkových lžic čerstvých bylinek
(meduňka, pažitka, petržel, kop, okvětní plátky měsíčku, řeřicha)
sůl
Postup:
Důkladně promíchejte všechny suroviny tak, aby bylo máslo krásně nadýchané a vláčné.
Můžete ozdobit jedlými květy brutnáku, měsíčku, sedmikrásky, pažitky.
Stejným způsobem lze vylepšit i tavené sýry, lučinu nebo tvaroh.
Zdroj Foto: Pixabay
Článek je součástí webu target=„_blank“ rel=„noopener“>Domácírady | Rady pro váš dům - recepty,zdraví, vaření, trendy...
Nechceš zde reklamu napořád jen za 50 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Odebírat
Přihlášení
0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější komentáře