Kritiky.cz > Domácí rady > Bylinkové máslo

Bylinkové máslo

bylinkovemaslo
bylinkovemaslo
1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

Suroviny:

250 g změk­lé­ho más­la

4 až 6 polév­ko­vých lžic čer­s­tvých byli­nek

(meduň­ka, pažit­ka, petr­žel, kop, okvět­ní plát­ky měsíč­ku, řeři­cha)

sůl

Postup:

Důkladně pro­mí­chej­te všech­ny suro­vi­ny tak, aby bylo más­lo krás­ně nadý­cha­né a vláč­né.

Můžete ozdo­bit jed­lý­mi kvě­ty brut­ná­ku, měsíč­ku, sed­mi­k­rás­ky, pažit­ky.

Stejným způ­so­bem lze vylep­šit i tave­né sýry, luči­nu nebo tva­roh.

Zdroj Foto: Pixabay


Článek je sou­čás­tí webu target=„_blank“ rel=„noopener“>Domácírady | Rady pro váš dům - recepty,zdraví, vaře­ní, tren­dy...


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 8,00496 s | počet dotazů: 253 | paměť: 63599 KB. | 05.11.2024 - 14:23:43