Kritiky.cz > 2024 > Říjen > 03

Bartovy narozeniny: Falešný konec Simpsonových a restart seriálu

První epizoda 36. série Simpsonových s názvem „Bartovy narozeniny“ přináší falešné finále seriálu, které uvádí Conan O’Brien. V dílu se objevují alternativní scénáře konců, bizarní situace a nečekané hostující hvězdy, včetně Johna Ceny... Read more »

Kuba: Osobní život a kariéra

Kuba je jedinec, který klade důraz na rodinu a své děti, které jsou pro něj vždy na prvním místě. Přestože rodina je středobodem jeho života, v určitých situacích se rozhodl věnovat... Read more »

Antonín: Soutěžící s ostrými lokty a vášní pro cestování

Antonín, kterého přátelé znají jako Tondu nebo Tonyho, se rozhodl zapojit do soutěže, kde od něj můžeme očekávat silné odhodlání a ostré lokty. „Jsem vtipný a rychle se učím,“ říká s úsměvem.... Read more »

Prokletí Salemu

Těšíl jsem se na akční brutální jízdu s upíry a dostal jsem upíří béčko pro děcka s maskama tak strašnými, že mi z toho bylo fyzicky až nevolno. Další... Read more »

Zataj dech

Průměrný Westernový Thriller s tradičně dobrou Sarah Paulson, dobrým řemeslem a slušným ozvučením a to je tak vše. Záměrně jsem řekl Thriller, protože v začátcích se lehce buduje mytologie,... Read more »

The Wasp

NOvý Thriller, který režíruje Guillem Morales, který nám v minulosti přinesl 2 obstojné španělské žánrovky Los Ojos de Julia a El Habitante Incierto.Jde sice o talky Thriller, kde jedna... Read more »
Stránka načtena za 2,41314 s | počet dotazů: 152 | paměť: 31777 KB. | 05.10.2024 - 06:23:24