Kritiky.cz > Domácí rady > Cibulový sirup

Cibulový sirup

cibule
cibule
1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

Užívá se při nachla­ze­ní a kaš­li, a to vždy kaž­dou hodi­nu po jed­né čajo­vé lžič­ce.

Suroviny:

něko­lik vel­kých cibu­lí

150 g hně­dé­ho cuk­ru

100 ml vody (u dru­hé vari­an­ty siru­pu)

Postup:

Několik vel­kých cibu­lí nakrá­jí­me na plát­ky a smí­chá­me s cuk­rem, pokud mož­no s hně­dým cuk­rem.

Takto vzniklou směs nechá­me při­bliž­ně 15 hodin ule­žet. Během této doby ode­bí­rá­me tvo­ří­cí se šťá­vu.

Anebo dru­há vari­an­ta siru­pu:

Velkou cibu­li roz­mi­xu­je­me se 100 g vody, vyli­su­je­me šťá­vu a při­dá­me 150 g hně­dé­ho cuk­ru.

Svaříme na sirup.

Zdroj Foto: Pixabay

 


Článek je sou­čás­tí webu target=„_blank“ rel=„noopener“>Domácírady | Rady pro váš dům - recepty,zdraví, vaře­ní, tren­dy...


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 3,44712 s | počet dotazů: 241 | paměť: 62211 KB. | 27.11.2024 - 19:31:13