Milujete jídlo a romány z prostředí restaurace s jemným nádechem erotického jiskření? Hledáte příjemné čtení, při kterém si můžete zamlsat a neztloustnete při tom? Láska může být opravdu tajnou přísadou do jídla, ale i výjimečného života. Novinka Poppy J. Andersonové Polibek jako dezert vás bude rozhodně bavit, tak jako mě.
Nick OReilly je opravdový kulinářský bůh se srdcí rebela. Miluje svou kuchyň, svá jídla. Odvádí excelentní práci. Jednoho dne do restaurace zavítá Claire Parker, gastronomická kritička, která publikuje v bostonských novinách hodně ostrou kritiku. Nick se jen tak nevzdá a snaží se Claire přesvědčit o opaku, že jeho „créme brulée“ je ta největší slast, kterou kdy vůbec měla na jazyku. Tuhle ženu prostě Nick musí získat na svou stranu, aby napsala novou, skvělou kritiku na jeho podnik. Nick se do ní zamiluje. Skrývá v sobě tajemství, které nechce prozradit, protože se bojí, že s ním přestane mluvit. Jak to vlastně vše dopadne? Budou Claire chutnat všechny pokrmy? Pusťte se do čtení a dozvíte se, jak příběh vlastně dopadl.
Kniha se mě moc líbila. Ráda čtu romány týkající se jídla nebo provozu restaurací. Dokáži si barvitě představit, jak jídlo krásně chutná i voní. Od této autorky je to již druhá kniha, kterou jsem měla tu čest přečíst. Tato kniha volně navazuje na předchozí titul kulinářské série Tajná přísada Láska. Příběh je lehce erotický, plný dobrého jídla a pití. Po jeho přečtení se vám budou sbíhat sliny. Zápletka děje není nijak složitá. Trochu mě překvapilo rozuzlení příběhu. Asi jsem nečekala, že to tak skončí. Máte to také tak, že u některých knih čekáte úplně jiný konec a jste trochu zklamaní? Já jsem byla.
Poppy J. Andersonová měla odjakživa velkou slabost pro vyprávění příběhů, své první spisovatelské pokusy přenesla na papír už ve dvanácti letech. Po studiích sebrala veškerou odvahu a konečně představila své texty širšímu publiku. S přesvědčivým úspěchem: její vtipné romány, které se všechny odehrávají v USA a pojednávají o velké lásce, okouzlily tolik čtenářů, že se Poppy jako první německá vydavatelka svých vlastních románů stala co do počtu vydaných výtisků milionářkou. Pokud právě nepíše nebo nepřemýšlí o nových příbězích, ráda cestuje na nejodlehlejší místa na světě nebo si hraje doma v jednom velkoměstě v Porýní se svými dvěma psy Antonem a Zipi.
11. července 2023 Balení kufru na dovolenou na horách - kompletní průvodce Dovolená na horách je pro milovníky přírody a outdoorových aktivit skutečným zážitkem. Nezapomenutelné výhledy, dobrodružné stezky a posilující vzduch - to jsou jen některá lákadla, která […] Posted in Domácí rady
3. července 2023 Láska ve špičce italské boty- úžasný román pro vaše letní dny Hledáte milý příběh plný úžasné slunné Itálie, neutuchající lásky i vůně výborných italských dobrot? Blanka Malá, redaktorka, která pracuje v Českém rozhlase si pro vás připravila novinku […] Posted in Recenze knih
13. ledna 2023 Síla správného okamžiku Chcete poznat svůj skutečný CHRONOTYP, díky kterému budete znát, kdy je pro vás nejlepší čas na jídlo, běhání, cvičení či důležitý pracovní rozhovor například ohledně zvýšení platu? Že […] Posted in Recenze knih
3. srpna 2022 PAS A PES K létu rozhodně patří dovolená, dobré čtení a cestování. Pokud chcete skloubit všechny tyto tři aktivity, a přesto nevytáhnout paty z domu, nezbývá než sáhnout po nějakém skvělém cestopisu […] Posted in Recenze knih
4. února 2020 Nejjednodušší recepty - 116 kombinací pro každý den Přejete si uvařit zdravé a dobré jídlo z dostupných surovin a nestrávit u toho celý den? Tak to jste na správné adrese. Tomáš Kosačík a Lucie Kosačíková jsou autoři nové kuchařky s názvem […] Posted in Recenze knih
Nejnovější komentáře