Kritiky.cz > 2024 > Říjen > 23

Venom: Poslední tanec - Závěr trilogie Venom

 Eddie Brock (Tom Hardy) a Venom (Tom Hardy) mají v plá­nu vydat se z Mexika do New Yorku. Cestou si najdou nové přá­te­le a obje­ví tem­nou hroz­bu, kte­rá ohro­žu­je celý vesmír. Tato bitva... Read more »

Smetana: Nový český film o skladateli Bedřichu Smetanovi se bude promítat v New Yorku

Smetana, nový živo­to­pis­ný film o živo­tě legen­dár­ní­ho čes­ké­ho skla­da­te­le Bedřicha Smetany, bude mít pre­mi­é­ru pro míst­ní divá­ky na arto­vém kaná­lu České tele­vi­ze 3. lis­to­pa­du. V pro­sin­ci se bude pro­mí­tat v newy­or­ské Bohemian National... Read more »

Rosie: kreativní šéf kuchářka a osobnost LGBT komunity

Rosie je 30letá kre­a­tiv­ní šéf kuchař­ka, kte­rá se ke gastro­no­mii dosta­la v Anglii, kam se pře­stě­ho­va­la v 19 letech. Její ces­ta zača­la na nej­niž­ších pozi­cích v kuchy­ni, jako myč­ka nádo­bí, ale postup­ně... Read more »

Prosta sprawa

Cyprian T Olencki natočil jeden z mých oblíbených polských filmů brutální Furiosu a tedy jeho nový seriálový počin jsem si nemohl nechat ujít a dle očekávání Poláci opět nezklamali... Read more »

Major Grom. Igra

Sequel Ruského komiksového blockbusteru je zpět a je z toho nejdražší a největší letošní film z Ruska a opět povedený. Příběh se odehrává několik let po jedničce, kde hlavní... Read more »

Chong Sheng

Další slušná akční nálož z Číny, která překvapivě zaujme netradičním příběhem. Hlavní hrdina příjde kvůli drogovým dealerům o svou rodinu a spolčí se s policisty a vymyslí ďábelský plán.... Read more »

The Edge of Sleep

Sympatický Mystery Thrill s originálním nápadem, kde největším nepřítelem je spánek. Kdo usne-zemře. Minimalistické a komorní jen o 4-5 postavách, ovšem přesto velmi poutavé, napínavé a zajímavé. Došlo i... Read more »

Úsměv 2

Jednička byla tehdy příjemným překvapením  a velký sukces po finanční stránce, takže druhý díl byl nevyhnutelný a jak tedy dopadl ? Není tak scary a nepříjemný, ale má zas... Read more »

MadS

Za mě velké zklamání. Trailer lákal na intenzivní, brutální a nepříjemně divokou FF jízdu natočenou na jeden záběr, tedy francouzská variace na Rec, ale výsledek je krajně neuspokojivý, protože... Read more »
Stránka načtena za 9,22761 s | počet dotazů: 8284 | paměť: 42581 KB. | 25.10.2024 - 23:52:27