Kritiky.cz > 2024 > Leden > 29

Temný případ - Noční krajina - Part 3 (S04E03)

Noc je tem­ná a na Aljašce ješ­tě tem­něj­ší. Dál sle­du­je­me vyšet­řo­vá­ní smr­ti na aljaš­ské sta­ni­ci. Třetí díl je tako­vý výpl­ňo­vý. Postupně se dozví­dá­me dal­ší kou­sek tajem­né sklá­dač­ky. Tentokrát je pří­běh... Read more »

Tom Selleck a rozhodnutí, které změnilo filmovou historii: Proč nebyl Indiana Jones a jak se zrodil Magnum, P.I.

George Lucas i Steven Spielberg si mys­le­li, že Tom Selleck je pro roli Indiana Jonese ve fil­mu Dobyvatelé ztra­ce­né archy (1981) ide­ál­ní, a byli při­pra­ve­ni s ním natá­čet hlav­ní roli. Tvůrce „Hvězdných... Read more »

Reacher - Season 2

První série byla o něco sympatičtější, jelikož se odehrávala v malém městečku a hodně evokovala mé oblíbené Banshee a taky to byla Reacherova sólovka, zde mu přibyde tým, takže... Read more »

Lovci z konce světa

Původně jsem si myslel, že jde o seriál, ale nakonec jsem rád, že jde o film a je to dle očekávání zábavná Postapo jízda.  Film je údajně pokračování Concrete... Read more »

Griselda

Já jsem spokojený. Svět drogových dealerů je vděčná filmová tématika a ikdyž jde pořád o to samé, je to pro mě vždy zábava sledovat. Není to sice tak naložený... Read more »
Stránka načtena za 2,77911 s | počet dotazů: 181 | paměť: 39910 KB. | 08.09.2024 - 04:55:21