Kniha „FERMENTACE. Kvašené potraviny pro zdravý život. Průvodce prastarým světem kultivování potravin“ od autorky Holly Davisové a s předmluvou od Sandory Ellix Katzové vás dokonale zasvětí do této kulinářské tradice staré... Read more »
Chcete-li si rozšířit obzory korálkového světa, anebo se jen tak kreativně vyřádit, určitě si nenechte ujít novou knížku „Korálkové vánoční ozdoby“ od autorky Sylvy Šporkové, kterou vydala Grada Publishing,... Read more »
Mějte svojí vlastní příšerku! S knihou „Sešívané příšerky“ od autorky Julie Mayer si jednu takovou můžete vlastnoručně ušít a udělat radost nejen sobě, ale hlavně těm nejmenším. Ostatně příšerky jako takové... Read more »
Už jste někdy přemýšleli o tom, jaké by to asi bylo umět krásně psát? Anebo se naopak naučit psát tak čitelně, aby to po vás i ostatní přečetli? Zní vaše odpověď ANO? Pak nezbývá, než si vzít... Read more »
Nejnovější komentáře