Kritiky.cz > 2024 > Říjen > 27

ODLOŽENÉ PŘÍPADY: POSLEDNÍ FOTOGRAFIE

Pokud milu­je­te sever­ské kri­mi inspi­ro­va­né sku­teč­ný­mi a nevy­ře­še­ný­mi pří­pa­dy, kte­rá vás hned od samé­ho začát­ku chy­tí a nepus­tí, urči­tě sáh­ně­te po skvě­le napsa­né kni­ze z edi­ce odlo­že­ných pří­pa­dů, a to kni­hy s pří­znač­ným názvem Poslední... Read more »

Výchova panovačného dítěte-publikace pro všechny učitele i rodiče

Pracujete s dět­mi? Máte dítě s dia­gnó­zou pano­vač­nos­ti a neví­te, jak s ním pra­co­vat? Publikace s názvem Výchova pano­vač­né­ho dítě­te vám bude roz­hod­ně nápo­moc­na.  Read more »

Strašilové z krabičky-skvělá kniha pro všechny děti

František je malý kluk a chce být kvě­ti­ná­řem. Přál by si sou­ro­zen­ce nebo aspoň psa.  Jednou se pro­bu­dí v noci a nemů­že spát. Může sice pře­běh­nout chod­bu a zavr­tat se pod peřin­ku k mamin­ce,... Read more »

Ondřej Vetchý ve Výjimečném stavu

Na pod­zim toho­to roku vstou­pi­la do kin nová čes­ká kome­die Jana Hřebejka Výjimečný stav. Uvedena byla již na fes­ti­va­lu Finále Plzeň, kde se o ní mlu­vi­lo jako o pokra­čo­vá­ní Pelíšků a jako... Read more »

Tuxedo

Akční komedie proložená perverznostmi. Nevyvážený humor, který je přehnaně trapný a akční scény se snaží být nápadité a originální, ale naneštěstí jsou otravné, jako většina postav. Samotný příběh a... Read more »
Stránka načtena za 2,34225 s | počet dotazů: 166 | paměť: 38236 KB. | 28.10.2024 - 10:01:31