Kritiky.cz > 2024 > Říjen > 08

Malý pán se vrací do kin již jako Velký pán

Letos přichází do kin kromě jiného i dlouho očekávané pokračování úspěšné pohádky Malý pán. Druhý díl nesoucí název Velký pán na rozdíl od jedničky nevychází z žádné knižní předlohy a autoři se... Read more »

Laserové odstranění obočí: Jak to funguje a proč se nebát

Obočí je klíčovým prvkem našeho vzhledu, a proto si mnoho lidí volí permanentní make-up k jeho vylepšení. Co když však výsledek nesplní očekávání? Laserové odstranění obočí je účinnou a bezpečnou metodou, jak... Read more »

Kdo se v tobě skrývá

Pomalu nám tu začíná vznikat nový moderní subžánr- Game night goes wrong a po Talk to Me tu máme další podobnou žánrovku, jen teda je to víc mystery thriller,... Read more »

Azrael

Sympatická krvavá lesní survival akční žánrovka s naší Scream Queen Samarou Weaving. Film rezignuje na příběh i dialogy, jde o Mute podívanou ( což je trochu škoda, protože Lore... Read more »

Rozzum v divočině

Jeden z nejkrásnějších a nejemotivnějších filmů roku. Pure Beauty !!  Wild Robot je působivý v mnoha ohledech, má revoluční vizuál, nádherný sountrack, který přidává na emocích a intenzitě neskutečně,... Read more »

Nepřivolávej nic zlého

Nevidět originál, asi by to bylo za 4, ale takhle je to docela zbytečný remake určený jen pro Amíky. První hodina celkem nuda, potom rozjede MCavoy své typické psychopatické... Read more »
Stránka načtena za 3,26997 s | počet dotazů: 160 | paměť: 31445 KB. | 10.10.2024 - 02:20:35