Kritiky.cz > Profily osob > Jaroslav Kaňkovský

Jaroslav Kaňkovský

1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

Jaroslav Kaňkovský (1. led­na 1944 - 3.6.2014) byl čes­ký herec, mode­rá­tor a dabér. Pochází z herec­ké rodi­ny. Hodně dabo­val v němec­kém kri­mi­nál­ním seri­á­lu Kobra 11, nebo také zná­mým tónem hla­su namlu­vil Mrzouta ze Šmoulů. Jeho hla­sem mlu­vi­li napří­klad Bill Nighy či John Hurt.

Herecká filmografie

  • Bathory (2008)
  • Černá sanit­ka (TV seri­ál) (2008)
  • Kameňák 2 (2004)
  • Z pek­la štěs­tí 2 (2001)
  • Přísahám a sli­bu­ji (TV seri­ál) (1990)
  • Růže pro Algernon (1987)
  • Komedie s růže­mi (1984)
  • Sen noci sva­to­jan­ské (diva­del­ní záznam) (1984)
  • Plechová kava­lé­rie (TV seri­ál) (1979)
  • Julius a Ethel (1978)
  • Slovácko sa nesúdí (TV seri­ál) (1974)
  • Jana Eyrová (TV seri­ál) (1972)
  • Dispečer (TV seri­ál) (1971)
  • Doktor a běsi (1966)
  • Žárlivec (nezná­mo kdy)

Detaily o článku Jaroslav Kaňkovský


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře

Články převzaté z české Wikipedie.

Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 3,31969 s | počet dotazů: 265 | paměť: 72003 KB. | 25.04.2024 - 13:03:15