Kritiky.cz > 2023 > Říjen > 26

Pan Nepolapitelný – Belmondův kanadský synovec?

Kanadští fil­ma­ři žijí ve stí­nu svých kole­gů z USA. Čas od času však umí pře­kva­pit nená­pad­ným kous­kem, kte­rý si zaslou­ží pozor­nost, nebo ale­spoň sym­pa­tie. Patří Pan Nepolapitelný prá­vě do toho­to... Read more »

Seminář – krvavý švédský teambuilding

Pravidelní čte­ná­ři jis­tě vědí, že k fil­mům z ori­gi­nál­ní Netflix pro­duk­ce nemá Filmfanatic zrov­na klad­ný vztah. Časy, kdy se stre­a­mo­va­cí služ­bě daři­lo nabí­zet nám nená­pad­né hity jako tře­ba Jadotville jsou pryč.... Read more »

Těla – nová klasika o cestování časem?

Filmfanatic milu­je fil­my o ces­to­vá­ní časem. Proto není důvod nemi­lo­vat také seri­á­ly na toto téma. Zaslouží si novin­ka od Netflixu dopo­ru­če­ní, nebo bys­te se jí měli radě­ji vyhnout? ČTYŘI KOUSKY... Read more »

Bratři – Recenze – 60 %

Bratři Ctirad a Josef Mašínovi, kte­ří v 50. letech pat­ři­li ke čle­nům pro­ti­ko­mu­nis­tic­ké­ho odbo­je, jsou v čes­ko­slo­ven­ských ději­nách kon­tro­verz­ně při­jí­ma­ný­mi osob­nost­mi. Někteří jim vytý­ka­jí, že ke svým zámě­rům pou­ží­va­li nepři­mě­ře­né pro­střed­ky včet­ně zabi­tí... Read more »

My Fair Lady

My Fair Lady je ame­ric­ký hudeb­ní komediálně-dramatický film z roku 1964, kte­rý byl adap­ta­cí diva­del­ní­ho muzi­ká­lu Lernera a Loeweho z roku 1956 pod­le diva­del­ní hry George Bernarda Shawa Pygmalion z roku 1913. Scénář... Read more »

Devils

Korejský debut jako Víno! Z hlavního hrdiny záporák!  Neznámý režisér si vzal na paškál oblíbenou korejskou tématiku sériových vrahů a šikovně vymyslel originální příběh a je tu přesně to,... Read more »

Muž na laně

Skutečně působivý kousek jednoho z největších artistických bláznů Philippa Petita. Jeho sen projít se po laně skoro 420 metrů nad zemí dokazuje, že takových jako tento Francouz není mnoho.... Read more »

The Royal Hotel

Sympatický malý Drama/Thriller s australskými rednecks. Dvě kamarádky kývnou na pracovní nabídku daleko od jejich domova, kdesi v Australii, kde by šly vypomáhat v hospodě, aby si vydělaly extra... Read more »
Stránka načtena za 3,09108 s | počet dotazů: 188 | paměť: 40273 KB. | 16.09.2024 - 18:59:39