Kritiky.cz > Horory > Piranha Sharks (2014)

Piranha Sharks (2014)

1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

Vodovodní sys­tém New York City plný agre­siv­ních nano­žra­lo­ků zna­me­ná vel­ký pro­blém…

Měl to být revo­luč­ní výtvor a žáda­ný arti­kl na trhu. Bioinženýři doká­za­li stvo­řit nano­žra­lo­ky, kte­ří by po krme­ní dorost­li do veli­kos­ti pira­ně. Kdo by nechtěl mít něco podob­né­ho ve svém exo­tic­kém akvá­riu a hlav­ně před Vánoci? Jenomže jak už to tak bývá, již v labo­ra­to­ři dojde k neho­dě a co tepr­ve když se tito zabi­já­ci dosta­nou do vodo­vod­ní­ho sys­té­mu a začnou ohro­žo­vat oby­va­te­le New York City.



Režie: Leigh Scott

Rok výro­by: 2014

Délka: 79 min

Země: USA

Alternativní název: Jurassic Piranha

 

Hrají:

Collin Galyean...(Jackson)

Josh Hammond...(Benny)

John Wells...(Wally)

Amy Blackman...(Dominique)

Ramona Mallory...(Roxy)

GinaMarie Zimmerman...(Kira)

Kevin Sorbo...(starosta Burman)

...a dal­ší


Ujetá před­sta­vi­vost tvůr­ců a scé­náris­tů nezná mezí a posled­ní dobou se doslo­va před­há­ně­ní, kdo vymys­lí vět­ší bizar­nost. A co tepr­ve, když je jejich hlav­ním zámě­rem kon­ku­ro­vat tako­vým chlap­cům od Asylum. To aby se divák již dopře­du pořád­ně obr­nil, měl po ruce něja­ký ten alko­hol a hlav­ně do fil­mu šel s tím, že jej čeká pořád­ný níz­ko­roz­počto­vý brak. Chtěli kon­ku­ro­vat Sharknadu 2, pre­mi­é­ra fil­mu byla dokon­ce v ten samý den, no dle mého názo­ru se jim to moc nepo­ved­lo.

 

Byl jsem zvě­da­vý, jaký masa­kr roz­pou­ta­jí nano­žra­lo­ci, inu dočkal jsem se vel­mi cha­bé podí­va­né. Sem tam někdo vychrst­ne tro­chu krve (to když je vypi­je či se mu dosta­nou pod kůži), jin­dy se do ruda zbar­ví voda ve vaně či bazé­nu, ale oprav­do­vé­ho řádě­ní se divák za celou dobu nedo­čká. Pokud tedy nebu­du počí­tat závě­reč­nou bit­ku třech dera­ti­zá­to­rů s hej­nem gumo­vých (par­don digi­tál­ních) rybek o veli­kos­ti pira­ně, kte­ré léta­jí vzdu­chem, ani se moc nehý­bou a vypa­da­jí otřes­ně. Celé to na mě půso­bi­lo dost špat­ně, zvláš­tě když je film plný nud­ných a nezá­živ­ných dia­lo­gů a akce tu je jako máku.

 

Scénárista se sna­žil pří­běh obo­ha­tit o lin­ku s tro­ji­cí dera­ti­zá­to­rů, kte­ří sem tam něco pro­ho­dí u sebe doma, jin­dy zajdou do klu­bu na striptýz, dále pak o sta­ros­tu Kevina Sorba a ve finá­le žen­skou, jenž měla dělat mar­ke­ting pro výrob­ce nano­žra­lo­ků. To všech­no bylo ozdo­be­no vel­mi špat­ný­mi výko­ny vět­ši­ny zúčast­ně­ných, téměř nulo­vou atmo­sfé­rou a jak jsem již zmí­nil nezá­živ­ný­mi dia­lo­gy. Vlastně se ani moc nedi­vím, že i když se film nato­čil už v roce 2014, na DVD šel až o dva roky poz­dě­ji (2016). Moc vře­le při­jat nebyl, ale co jsem se díval, tak si na sebe doká­zal cel­kem sluš­ně vydě­lat – na tu hrů­zu.

 

Piranha Sharks bohu­žel nefun­gu­je ani jako horo­ro­vá kome­die (či paro­die), což byl hlav­ní záměr tvůr­ců. Viděl jsem toho už oprav­du dost a ledasco – v céč­ko­vé odpad­ní žum­pě jsem jako doma, ale tohle byla dost cha­bá podí­va­ná. Až na pár scén, se mi tu nelí­bi­lo sko­ro nic (nebudu-li počí­tat někte­rá děv­ča­ta).


Hodnocení:

20% 


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 3,50032 s | počet dotazů: 260 | paměť: 72147 KB. | 11.05.2024 - 13:07:32