Kritiky.cz > 2023 > Říjen > 17

ČAS PÍSKU

Čas od času si pře­čtu pří­běhy, jež jsou napsá­ny dle sku­teč­né­ho pří­bě­hu, a tak není divu, že jsem sáh­la i po kni­ze „Čas pís­ku“ od Edith Blaisové, kte­rá strá­vi­la 450 dní jako rukojmí... Read more »

Airports & Airplanes

Dobrý den, váže­ná komu­ni­to! Konečně do naší hry při­stá­la letiš­tě a leta­dla! Byla to jíz­da, ale přes­to­že v nad­chá­ze­jí­cích dnech bude ješ­tě tře­ba vyře­šit někte­ré pro­blémy, jsem rád, že vás všech­ny... Read more »

Peníze těch tupců

Další pravdivý strhující a napínavý příběh dle skutečných událostí, který chytne za koule a nepustí. Klidně bych ho zařadil jako bratříčka letošních Air a Tetris, Jde o boj Davida... Read more »

Seminář

Solidní Švédská vybíjená! Překvapení přišlo tam, kde se čekalo nejméně. O Konferenci jsem nevěděl téměř nic, takže jsem šel do filmu nepolíbený a musím říct, že po všech těch... Read more »

Démon ve mně

Nový démonický horor měl potenciál díky netradičnímu Indickému Lóre, ale drží se zkrátka moc zpátky a je to bohužel i nuda. Ještě, že film vyšel o měsíc dříve, než... Read more »

Kde domov můj?

Mezi každodenní diváky nepatřím, avšak občas mi nějaký ten díl neunikne. O žádnou vlajkovou loď soutěžních pořadů se rozhodně nejedná. Tvůrci Kde domov můj? si z podobných projektů jako... Read more »
Stránka načtena za 2,76331 s | počet dotazů: 192 | paměť: 39879 KB. | 16.09.2024 - 20:56:58