Kritiky.cz > 2024 > Leden > 26

Karlos – Recenze – 50 %

Karlos Vémola je čes­ký MMA zápas­ník (tedy bojov­ník ve smí­še­ných bojo­vých umě­ních), kte­rý se jako prv­ní Čech dostal do pres­tiž­ní­ho ame­ric­ké­ho sdru­že­ní „Ultimate Fighting Championship“, jenž je nej­vět­ší MMA... Read more »

Scott Glenn o rozhodnutí hrát v „Mlčení jehňátek“, emocionálním poznamenání průzkumu a odmítnutí návratu do role Jacka Crawforda

„Existuje mno­ho růz­ných důvo­dů, proč si lidé berou díly. Pro mě jsou v pod­sta­tě dva: jeden je eko­no­mic­ký - musí­te dál pra­co­vat, pla­tit nájem, to je samo­zřej­most. Ten dru­hý pro... Read more »

Paul Newman a kontroverzní cesta filmu Kočka na rozpálené plechové střeše: Zklamání, cenzura a boj o barvu

Když Paul Newman sou­hla­sil s rolí Bricka Pollitta ve fil­mu Kočka na roz­pá­le­né ple­cho­vé stře­še (1958), měl dojem, že ten­to film bude pou­ze adap­ta­cí původ­ní­ho scé­ná­ře. Když se scé­nář přes... Read more »

Adikts

Nový progresivní český seriál od tvůrců Banger měl velký potenciál a první 2 díly nasvědčovaly k velké pecce, poté šla kvalita však prudce dolů a zabrousila kdesi k průměru.... Read more »

Zlý americký sen

Očekávaný True Crime od tvůrců Tinder Swindler jsem měl v očekávání vysoko, ale úplně nenaplnilo očekávání. Fakt, že jsem u toho 3x usnul je jedna věc a ikdyž to... Read more »

Noční koupání

První Mainstream horor letoška a je to dle očekávání pěkná zívačka. Nápad se strašidelným bazénem mohl být refrešující, ale je to generické až běda ve všech ohledech. Atmosféra žádná,... Read more »

Jak mít sex

Příjemné coming of age drama o třech dívkách, které si jedou užít prázdniny divokým party životem a jedna z nich by zde ráda přišla i o své panenství. Herci... Read more »

Kingdom: Unmei no Hono

Šinsuke Sato řádí opět a těšil jsem se na finále mé oblíbené japonské Trilogie, jenže film je bohužel rozdělen na 2 party, tedy pořádné finále dostaneme až příště, což... Read more »
Stránka načtena za 2,44013 s | počet dotazů: 185 | paměť: 39982 KB. | 08.09.2024 - 04:46:38