Kritiky.cz > 2024 > Říjen

Nástěnný kalendář Magické kočky 2025 s příběhy plnými tajemství

A my si k  tak nádherně a magicky ilustrovanému kalendáři můžeme přiložit karty. Udělat si takový plánovací kalendář pro duši, pro celý příští rok. Pojďte se na to s námi podívat.... Read more »

Nástěnný kalendář MILUJ SVŮJ ŽIVOT 2025 a hrátky s ním

Inspirace na každý  měsíc, krásný obrázek, dostatek prostoru pro vlastní poznámky, to je nádherný kalendář Lucie Ernestové, který vám může zpříjemnit příští rok. Je oblíbený, o čem svědčí už mnoho... Read more »

Máme prachy!

Sympatická černá francouzská komedie evokující španělské Divoké Historky.  Hlavní téma je výhra v loterii, ovšem naše protagonisty krom výhry čeká také mrazivá noční můra.  Černý humor funguje tak akorát,... Read more »

Tatami

Nečekaný překvápko a hodně kvalitní podívaná. Černobílý film z mistroství světa v  ženském Judu zní na první pohled docela neatraktivně a mdle, ale zaručuji, že už v 10 minutě... Read more »

V hlavě 2

Úspěch filmu přeju, ale za mne podobně průměrný díl jak jednička. Tenhle druh animáku mi jaksi nesedí. Je málo akční, je málo vtipný, sice s chytrou a zábavnou premisou,... Read more »

The Front Room

Bratři Eggersové a A24 překvapivě šlápli hodně vedle. Natočili otravný a nesympatický film (opravdu nevím proč zařazení horor?) s pěkně nervy drásající babkou- v závěru jak píská na tu... Read more »

Tiché znamení

Zoë Kravitz debutuje s divácky vděčným Thrillerem a za mě super zábava.  Mám hodně v oblibě tyhle náměty, kde skupina random strangers je isolated na nějakém místě, kde zkrátka... Read more »

Rod Draka – Série 2

Docela zklamání. První série byl hezký návrat k GOT a tedy od druhé série se čekalo minimálně kvalitativně podobná úroveň, jenže to celé jaksi drhne. Velkým mínusem vnímam fakt,... Read more »

Vlci

Režisér Spidermanů zkusil něco jiného a k dispozici má 2 charismatické herce, ale chtělo to lepší scénař i větší drive. Prvních 40 minut je výborných, kde se Brad PItt... Read more »
Stránka načtena za 2,53373 s | počet dotazů: 154 | paměť: 31582 KB. | 01.10.2024 - 10:36:33