Poslední dobou slyším spoustu často velmi rozdílných názorů na dva české filmové časopisy Cinema a Premiere (teda ne, že by byly zrovna české, mám na mysli jejich české verze :-)). Každý z těchto časopisů má bezpochyby velkou čtenářskou základnu. A teď k něm názorům. Jedni říkají, že Premiere je lepší, protože je levnější než Cinema. Druhý tábor jim kontruje tím, že Premiere je moc komerční a „půlku časopisu tvoří inzerce“. Když jsem si své staré Premiery prolistoval, zjistil jsem, že něco na tom pravdy je. Neříkám, že by půlka Premiere byly jen reklamy, ale jejich tam doopravdy hodně. Když jsem potom prolistoval Cinemu, došel jsem k názoru, že každý z těchto časopisů je pro někoho lepší. Je fakt, že každý nemá na Cinemu a tak si raděj každý měsíc v trafice řekne své pečlivě nacvičené „Máte novou Premiere, paní...“, někdo, koho nezajímají reklamy na Maxim si zase koupí Cinemu a tak to je pořád dokola. Já osobně si kupuji oboje a jsem spokojen.
2. května 2022 Pojďte úspěchu naproti! Snad každý člověk na světě chce být úspěšný. A tak vás asi nepřekvapí, že se tím zabývala i skupina vědců, kteří zjistili, že lze tzv. modelováním zkopírovat vzorce geniality a vzorce […] Posted in Ze života
22. srpna 2018 Návod jak založit a udržovat biozahradu Máte už dost zeleniny a ovoce z hypermarketu, které je bez vůně a chuti? Chcete vědět, čím se vy a vaše děti krmíte? Uvažujete, jak můžete i v malém měřítku přispět k zachování rovnováhy […] Posted in Recenze knih
22. ledna 2015 Pavla Bečková - rozhovor k filmu Babovřesky 3 Jak se Vám natáčely Babovřesky se Zdeňkem Troškou? Zdeněk Troška je výjimečný člověk. Vážím si jeho srdečné povahy a vzdělanosti a setkání s ním je pro mě vždycky velká radost. Jezdí k […] Posted in Rozhovory
25. května 2021 Fallout 4 Co nás čeká? Boston v roce 2077, po světové atomové Válce a jeden z mála přeživší, který měl štěstí, se potuluje krajinou a snaží se přežít. Proti němu stojí mutanti z říše lidské, z říše […] Posted in Retro games
29. dubna 2015 Rebarborové želé s bezovými kvítky Suroviny: přibližně 1 600 g rebarbory 5 květů černého bezu 1 balíček Gelfixu Klasik 1:1 od Dr. Oetkera 1000 g krystalového cukru Postup: Rebarboru si očistíme, oloupeme a nakrájíme na […] Posted in Domácí rady
Nejnovější komentáře