Kritiky.cz > 2024 > Září > 10

Vašek Kršňák: Cesta od Teplic po Prahu, od kuchyně po psychologii

Vašek Kršňák, rodák z Teplic, je čes­ký kuchař, kte­rý svou lás­ku k vaře­ní obje­vil díky své­mu otci. Po těž­kém dět­ství a ztrá­tě otce se roz­ho­dl pro kari­é­ru kucha­ře, kte­rá ho zaved­la až do... Read more »

Hibi Ramadanová: Když se syrské tradice setkávají s českou kuchyní: Příběh plzeňské šéfkuchařky

Narodila se v Plzni, ale její srd­ce bije pro Sýrii. Jako šéf­ku­chař­ka v malém plzeň­ském bis­tru kom­bi­nu­je čes­kou a syr­skou kuchy­ni a při­bli­žu­je hos­tům auten­tic­ké chu­tě Středního výcho­du. Jaké to je vyrůs­tat mezi... Read more »

Jako slon v porcelánu-kniha od autorky bestselleru Deníček psychiatričky

Máte rádi sil­né pří­běhy o sil­ných ženách? Řešíte ve svém vzta­hu nási­lí a alko­ho­lis­mus a neví­te jak z toho ven? Anna Moricová je psy­chi­atrič­ka a spi­so­va­tel­ka, kte­rá je autor­kou kni­hy Jako slon v por­ce­lá­nu. Pojďte... Read more »

Milk & Serial

Na youtube je k dostání tenhle nový Found Footage, kde debutuje Curry Barker, toho můžeme znát z povedených hororových kraťasů ( Výborný the Chair), který si natočil za malý... Read more »

Rebel Ridge

Mám rád filmy Jeremy Saulniera a Rebel Ridge  sice nebude patřit k mým nejoblíbenějším,ale určitě nezklamal, byť v některých věcech jsem čekal intenzivnější podívanou. Výborná je první polovina, kde... Read more »
Stránka načtena za 2,61973 s | počet dotazů: 184 | paměť: 39866 KB. | 17.09.2024 - 10:39:55