10. dubna 2022 Croodsovi V posledních letech je jasný trend zvyšování nabídky v oblasti 3D animovaných filmů. Doby, kdy válčil o diváky pouze Pixar s Dreamworks jsou už dávno pryč, kina teď (v tom lepším případě) […] Posted in Filmové recenze
9. března 2022 Život Briana A vracíme se k seriálu Monty Python. Kdybych měl vybrat film, který mírně vyčnívá nad všemi jejich díly, byl by to asi Brian. Je svým způsobem geniální. Vrátit se do Judeje roku 33 po […] Posted in Retro filmové recenze
11. července 2016 Očista: Volební rok | The Purge: Election Year [70%] Těch hororových sérií, které by byly za malé peníze schopné generovat slušné zisky už zase tolik není. Většina méně nákladných hororových sérií už totiž po nepříliš vyvedených […] Posted in Filmové recenze
4. května 2017 Daliah Laviová Daliah Laviová (hebrejským písmem דליה לביא, * 12. října 1942, Šavej Cijon - 3. květen 2017 jako Daliah Lewenbuchová) bylaizraelská herečka a zpěvačka. Pochází z rodiny židovských […] Posted in Profily osob
27. prosince 2015 Robot Chicken: Star Wars Kdo neviděl, jakoby nežil. Nen tu moc co říct, a to, co by se říct dalo, už řečeno bylo, takže řekněme řeknu jen to, že když jsem to viděl, říkal jsem si... No, ani jsem toho moc neříkal, […] Posted in Krátké recenze
12. března 2020 #2112: Komiksový výběr Spider-Man 12: Svatba Komiksový výběr Spider-Man 12: SvatbaVydalo Hachette Fascicoli v pevné vazbě v roce 2020. Původně vyšlo jako čísla 290 až 292 série "The Amazing Spider-Man", "The Amazing Spider-Man Annual […] Posted in Recenze komiksů
13. prosince 2021 Piráti z Karibiku: Na konci světa Piráti z Karibiku: Na konci světa je americký výpravný fantasy film režiséra Gorea Verbinského z roku 2007, třetí díl filmové série Piráti z Karibiku a pokračování filmu Truhla mrtvého […] Posted in Speciály
Nejnovější komentáře