5. dubna 2022 Bull (2021) Nový Revenge chválený Kritiky i v zahraničí jsem měl ve výhledu, ale za mne bohužel přešlap vedle, který i můj nejoblíbenější subžánr dokázal podat unyle a nezajímavě. Dějově to není moc […] Posted in Krátké recenze
12. října 2018 The Woman Who Fell to Earth (S11E01) Tak znova jde do televizí (prozatím BBC v Anglii) nová série slavného Pána času – Dr. Who. Už x-tá reirkanace, tentokrát ale poprvé žena, která prožívá nové epizody se záchranou vesmíru a […] Posted in TV Recenze
25. července 2021 Snake Eyes: G.I. Joe Origins (2021) Sympatická martial arts jízda v atraktivním Japonském prostředí. Ok nebudu tvrdit, že Snake Eyes je výborný film, né není, a není to film, kde si po skončení divák řekne, chci to vidět […] Posted in Krátké recenze
6. dubna 2019 Časoběžník Existence Farwaye Gaia McCarthyho, syna slavné cestovatelky v čase Empry McCarthyové z roku 2354 a gladiátora Gaia z roku 95, popírá veškeré přírodní zákony. Není divu, že Farway chce […] Posted in Recenze knih
28. března 2019 Hra o trůny - Křivopřísežník (S06E03) - Rudá kněžka kouzlí První části byly seznamovací a rychlé, ten třetí už pokračuje s příběhem jednotlivých postav. Nejedná se o rychlý posun v jejich příběhu, postupně se začali hlavní hrdinové seznamovat […] Posted in TV Recenze
Nejnovější komentáře