9. března 2020 Basement Jack (2009) Přežila masakr své rodiny, ale Jack se po letech vrací zpět, aby dokončil to, co nestihl minule… Před jedenácti lety přežila dívka Karen jako jediná vražedné řádění […] Posted in Horory
14. března 2017 Diana Amft Diana Amft patří mezi nejpopulárnější herečky v Německu, která dosáhla i mezinárodního věhlasu. Narodila se 7. listopadu 1975 v Güterslohu v západním Německu. Mezi její charakteristický […] Posted in Profily osob
13. dubna 2017 Rozhovor s Jiřím Langmajerem Liší se nějak natáčení rodinné komedie například od natáčení dramatu? Je na place uvolněnější atmosféra nebo se vyskytnou dramata i při filmování lehčích žánrů? Já jsem žádné velké drama […] Posted in Rozhovory
21. května 2019 John Wick: Chapter 3 - Parabellum (2019) Chtěl jsem napsat epické zakončení akční trilogie, ale včera ohlásili 4. díl, takže jen solidní pokračování, které po akční stránce představuje to nejlepší, co nám USA za posledních pár […] Posted in Krátké recenze
10. listopadu 2020 #DP108: Batman: Three Jokers Autorem článku je Daniel Palička.Scénář: Geoff Johns Kresba: Jason Fabok Na příběh "Three Jokers" jsme od vydání speciálu "Znovuzrození hrdinů DC" čekali vážně dlouho. Pokud jste […] Posted in Recenze komiksů
Nejnovější komentáře