Kritiky.cz > 2023 > Listopad > 16

Big Brother: Za zavřenými dveřmi do světa reality show

Reality show Big Brother, kte­rá má původ v Nizozemsku, se sta­la jed­ním z nej­zná­měj­ších for­má­tů tele­viz­ní­ho zábav­ní­ho prů­mys­lu a baví divá­ky po celém svě­tě. Od své­ho vzni­ku v roce 1999 se tato neob­vyk­lá tele­viz­ní... Read more »

Černá výprava – cena za smrt bratra

Před nedáv­nem jsem recen­zo­val skvě­lou kni­hu Quentina Tarantina Filmové spe­ku­la­ce, kde iko­nic­ký reži­sér odha­lil svo­je oblí­be­né kous­ky z minu­los­ti. Filmfanatic dal na dopo­ru­če­ní a dokou­kal si thriller Bez sli­to­vá­ní, kte­rý roz­hod­ně... Read more »

Její tělo – Recenze – 60 %

České dra­ma Její tělo vyprá­ví pří­běh Andrey Absolonové, kte­rá byla v 90. letech úspěš­nou spor­tov­ky­ní a něko­li­ka­ná­sob­nou mis­try­ní repub­li­ky ve sko­ku do vody, až do neho­dy při tré­no­vá­ní na olym­pij­ské hry v roce 1996,... Read more »

Objevujeme auta – milá publikace pro nejmenší

Zajímá se vaše před­škol­ní dít­ko o auta? V tom pří­pa­dě jej potě­ší krás­ně ilu­stro­va­ná pub­li­ka­ce nakla­da­tel­ství Albatros z edi­ce Už vím proč. Tato nauč­ná řada je i dle mých zku­še­nos­tí mezi dět­mi vel­mi... Read more »

Zabiják

David Fincher si vybral slabší chvilku. Trailerem lákal na atraktivní Thriller o nájemném vrahovi, což se zdálo být jako jeho nejsilnější stránka, jenže samotný výsledek není příliš uspokojivý. První... Read more »

Anthropophagus 2

Italský Slasher/ Exploiťák který má říz! Film je tak trochu návrat 10 let zpátky, kdy tyhle žánrovky vznikaly jak na běžicím páse a touha po Gore byla uspokojena velmi... Read more »
Stránka načtena za 2,64355 s | počet dotazů: 185 | paměť: 40134 KB. | 08.09.2024 - 01:21:24