Kritiky.cz > 2024 > Duben > 19

Tak pravil Bůh : Skandinávská dramedie režiséra Henrika Rubena Genze

Severská komedie filmaře Henrika Rubena Genze nás zve do velké dánské rodiny, která po všech stránkách vybočuje z normálu, což vytváří specifické komično. Příběh je sfilmován na motivy autobiografických memoárů Jense... Read more »

Gauguin – Voyage de Tahiti: portrét vizionářského génia a umělce Paula Gauguina

Chytne vás za srdce svou bolestí, démony a láskou prodchnutý umělecký zážitek v životopisném dramatu francouzského režiséra a scénáristy Édouarda Deluca s herci Vincentem Caselem a Tuheï Adams v hlavních rolích, který je natočený podle... Read more »

Asphalt City

Brutální, mrazivé, tísnivé, nepříjemné, temné a hodně realistické. Pecka jak sviň!! Tak trochu Patrola, akorát s mediky a musím říct,že jsem byl slušně zažraný do obrazovky. Příběhově je to... Read more »

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška

Přišlo mi to ještě slabší než jednička. Jednička mi byla sympatičtější díky zábavnému rekrutování týmu s vibem 7 statečných, byl tam Charlie Hunham, byla tam boží monster- pavoučice a... Read more »

King of Snipers

Těžko sehnatelný film, ale nakonec se zadařilo. Film měl náběh na akční řežbu roku a po 20 minutách jsem si byl tím dokonce jistý, protože ta sekvence z nemocnice... Read more »

Jižní vítr zesiluje

První Jížní Vítr je balkanská gangsterka se všemi evropskýim proprietami jak se patří a dost možná nejlepším film od Srbů ( Doporučuji), dvojka je o poznání slabší, protože tu... Read more »

Schlitter

Těšil jsem se, ale nakonec jde o velmi průměrný spíš thriller, kde se toho moc nestane. Hlavní hrdina tají 20 let, že po hit-and run shodil tělo z útesu... Read more »

Sarinjaui Syopingmol – Episode 6

Flashback se žoldáky. Tak tohle bylo něco!! Představení ulta záporné chladné a nemilosrdné sviňě zabíjející nevinné pro radost a k tomu jeden z nejlepších duelů na nože, co jsem... Read more »
Stránka načtena za 2,78965 s | počet dotazů: 178 | paměť: 31741 KB. | 18.10.2024 - 07:10:18