Kritiky.cz > 2024 > Červenec

V Praze začíná dlouhé natáčení seriálu Blade Runner 2099 s Hunterem Schaferem a Michelle Yeohovou

V Praze ofi­ci­ál­ně začí­ná natá­če­ní seri­á­lu Blade Runner 2099 a od nedě­le se roz­jíž­dě­jí kame­ry toho­to oče­ká­va­né­ho pro­jek­tu. Půjde o jeden z nej­vět­ších pro­jek­tů, kte­rý se kdy v čes­ké met­ro­po­li natá­čel, a Barrandov Studio... Read more »

Sulejmanův příběh: Emotivní francouzské sociální drama

Zavítala jsem na fes­ti­val v Karlových Varech, kde jsem si kou­pi­la pár posled­ních vstu­pe­nek do kina a mezi nimi i Sulejmanův pří­běh, čehož urči­tě neli­tu­ji. Ve Francii je sice téma imi­gran­tů vel­mi... Read more »

Jak mluvit, aby nás děti poslouchaly – praktické rady

Od této pub­li­ka­ce jsem oče­ká­va­la mno­ho. Její název sli­bu­je rady pro rodi­če dětí od 2 do 18. Aby nám důvě­řo­va­ly, svě­řo­va­ly se a při­ja­ly naši pomoc či radu, což je snem... Read more »

Zápisník alkoholičky

Máte chuť pře­číst si ote­vře­nou výpo­věď mla­dé ženy, kte­rá pro­padla závis­los­ti na alko­ho­lu a doká­za­la nad ní zví­tě­zit a vrá­tit se zpát­ky do běž­né­ho živo­ta? Poté v ruce drží­te tu správ­nou kni­hu.... Read more »

Český film Vlny ve Varech boduje

Velký zájem o film Vlny je na kar­lo­var­ském fil­mo­vém fes­ti­va­lu a tak sehnat lís­tek bylo pro spous­tu nad­še­ných fil­mo­vých fanouš­ků oprav­du těž­kým oříš­kem. Jiří Mádl k fil­mu napsal scé­nář a také si ho... Read more »

Rod Draka - Hořící mlýn (S02E03)

Epizoda Hořící mlýn je tře­tí díl dru­hé sezó­ny seri­á­lu Rod Draka. Epizodu reží­ro­va­la Geeta Vasant Patel, scé­nář napsa­li George R.R. Martin, Ryan J. Condal a David Hancock. Díl měl pre­mi­é­ru... Read more »

Rod Draka - Hořící mlýn (S02E03)

Jak se říká, tak dlou­ho se bude cho­dit se džbá­nem pro vodu, až se časem ucho utrh­ne. Třetí díl je zdár­ným pří­kla­dem, že se umě­lé pro­dlu­žo­vá­ní seri­á­lu, bez akč­ních... Read more »

PŘÍPAD HOJER a další temné kauzy 20. století

Na kni­hu „Případ Hojer a dal­ší tem­né kau­zy 20. sto­le­tí“ jsem se moc těši­la, a vzhle­dem k tomu, že jsem vidě­la i seri­ál „Metoda Markovič: Hojer“, tak jsem byla i vel­mi zvě­da­vá na to, jak... Read more »
Stránka načtena za 2,75362 s | počet dotazů: 169 | paměť: 46698 KB. | 04.07.2024 - 06:33:45