Kritiky.cz >

Filmfanatic vydá knihu plnou tipů mimo mainstream!

Přes deset let jsem se věno­val psa­ní o fil­mech a sbí­ral nej­za­jí­ma­věj­ší tipy, kte­ré jsou ve stí­nu bloc­kbus­te­rů čas­to pře­hlí­že­ny. Rád bych teď s vámi sdí­lel vel­kou zprá­vu – pra­cu­ji na kni­ze,... Read more »

Quentin Tarantino – Filmové spekulace

Režiséra Quentina Tarantina doza­jis­ta zná­te a před­sta­vo­vat ho nemu­sím. Tedy nemu­sím ho před­sta­vo­vat jako fil­ma­ře. Ale víte, že Tarantino píše také kni­hy? Ne?! Dovolte mi tedy, abych vám před­sta­vil Quentina... Read more »

TOP7 filmů Bruce Willise

Herecká kari­é­ra Bruce Willise kon­čí. Na svém Instagramovém účtu to ozná­mi­la jeho dce­ra Rumer. Důvodem je poško­ze­ní moz­ku zva­né afá­zie, čímž se potvr­di­ly fámy, že někdej­ší akč­ní idol zabře­dl... Read more »

Sám sobě koučem s „Koučinkovým diářem Mindset Academy“

Koučinkový diář Mindset Academy je určen všem, kte­ří mají vel­kou chuť a hou­žev­na­tou píli na sobě dále pra­co­vat a posu­nout tak svůj život k lep­ší­mu. Prostřednictvím 52 týden­ních lek­cí, cvi­če­ní a úko­lů pro zvý­še­ní... Read more »

Odhalte tajemství „Hrobu třinácté panny“

Hrob tři­nác­té pan­ny je úžas­ný detek­tiv­ní román, kte­rý roz­hod­ně sto­jí za pře­čte­ní. Kniha sama o sobě je plná str­hu­jí­cích zvra­tů, napě­tí, horo­ro­vých prv­ků, nechy­bí roz­plé­tá­ní háda­nek spja­tých se slo­ži­tou minu­los­tí... Read more »

V každém z nás klíčí „Kořeny zla“

Kořeny zla jsou kla­sic­kou ang­lic­kou detek­tiv­kou ze série, kde domi­nu­je skvě­lá dvo­ji­ce vyšet­řo­va­te­lů v podá­ní Jess Campbellové a Iana Cartera, před kte­rý­mi se musí mít všich­ni zlo­čin­ci pěk­ně na pozo­ru. Samotný... Read more »

Uzdravte se svépomocí. Přírodní léčení.

„Příroda nabí­zí hoj­nost rost­lin­ných léčiv, kte­rá nám mohou při­nést úle­vu a pomo­ci při léč­bě nemo­cí a řeše­ní běž­ných zdra­vot­ních pro­blé­mů. Na prá­vě na strán­kách kni­hy z pří­znač­ným názvem Přírodní léče­ní najde­te vše, co... Read more »
Stránka načtena za 2,82360 s | počet dotazů: 190 | paměť: 47715 KB. | 06.05.2024 - 15:17:29