Kritiky.cz > Domácí rady > Žampionová MIX omáčka

Žampionová MIX omáčka

IMG 3540n
IMG 3540n
1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

Základ této omáč­ky je v tom, že nemu­sí­te zahuš­ťo­vat jíš­kou, prac­ně dlou­ho vařit a že máte do pěti minut hoto­vý dob­rý oběd pou­ze z rost­lin­ných zdro­jů. Prostě to všech­no vez­me­te a hodí­te do mixé­ru. Zmáčknete knof­lík a máte omáč­ku hoto­vou. No není to pará­da?

Ingredience:
  • Cca 10 vět­ších žam­pi­o­nů
  • 1 strou­žek česne­ku
  • 1 jar­ní cibul­ka
  • 1 lžič­ka bylin­ko­vé soli
  • 1 lží­ce lahůd­ko­vé­ho drož­dí
  • Čtvrt skle­nič­ky suše­ných raj­čat
  • 1 hrnek rost­lin­né­ho mlé­ka (mandlovo-rýžové)
  • 1 cibu­le
  • ? hrn­ku kuku­ři­ce
  • ? pór­ku
  • 1 natu­ral tofu
Postup:
  1. Vezměte si 4 vět­ší olou­pa­né žam­pi­o­ny a vlož­te je syro­vé do mixé­ru. Přidejte česnek, cibul­ku, lžič­ku bylin­ko­vé soli, lží­ci lahůd­ko­vé­ho drož­dí, může­te při­dat pár suše­ných raj­čat a zalij­te rost­lin­ným mlé­kem. Pouze aby potra­vi­ny byly do ? v mixé­ru pono­ře­ny. Rozmixujte.
  2. Na pán­vi si na oli­vo­vém ole­ji ores­tuj­te cibu­li, zby­tek nakrá­je­ných žam­pi­o­nů, při­dej­te kuku­ři­ci, nakrá­je­ný pórek a natu­ral tofu. Vše zali­je­me žam­pi­ó­no­vou smě­sí a nechá­me cca 10 minut vařit.
  3. Podávala jsem s celo­zrn­ný­mi těs­to­vi­na­mi, naklá­da­nou papri­kou a posy­pa­né jar­ní cibul­ku.

Zdroj fotek: Instagram/jime.srdcem


Článek je sou­čás­tí webu target=„_blank“ rel=„noopener“>Domácírady | Rady pro váš dům - recepty,zdraví, vaře­ní, tren­dy...


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 3,46948 s | počet dotazů: 267 | paměť: 62688 KB. | 25.12.2024 - 13:19:03