Kritiky.cz > 2024 > Červenec > 15

Rod Draka - Série 2 - Regent

Po smr­ti Rhaenys se krá­lov­ství zmí­tá ve smut­ku a nejis­to­tě. Rhaenyra čelí svým ome­ze­ním v čase vál­ky, zatím­co Daemon sní o krá­lov­ské moci. Malá rada volí nové­ho regen­ta a měst­ské brá­ny se uza­ví­ra­jí,... Read more »

Slunce nad zátokou-potěší a zahřeje u srdce

Chystáte se na dovo­le­nou a neví­te, jakou kni­hu při­ba­lit do své­ho kuf­ru? Báječná let­ní roman­ce, kte­rá vás zahře­je u srd­ce by měla být pro vás jas­nou vol­bou. Phillipa Ashleyová je autor­kou... Read more »

Starsky & Hutch - Smrtonosná dvojka!

Akčních detek­ti­vek s dvo­ji­cí růz­no­ro­dých hlav­ních hrdi­nů bylo nato­če­no již dost a stě­ží bychom je spo­čí­ta­li na prs­tech jed­né ruky. Smrtonosná zbraň, Křižovatka smr­ti, Showtime, Mizerové a hro­ma­da nej­růz­něj­ších dvo­jek, tro­jek, méně čas­tě­ji už čtyřek. Skutečnost,... Read more »

Pořád jsem to já - 75 %

Život svě­to­vě uzná­va­né lin­gvist­ky Alice se radi­kál­ně změ­ní poté, co je u ní neče­ka­ně dia­gnos­ti­ko­vá­na Alzheimerova cho­ro­ba. Pohodová pade­sát­ni­ce zvlá­dá kari­é­ru i svou rodi­nu. Choroba, kte­rá je spo­jo­vá­na s pokro­či­lým stá­řím zasko­čí... Read more »

Lidé v zimním spánku, aneb Švankmajer by zaplesal

Než se vrá­tím k běž­né pro­duk­ci, rád bych se tu ješ­tě podě­lil o tře­tí a posled­ní tip z toho, co jsem viděl ve Varech. Tentokrát to nebu­de žád­ný čes­ký film, nicmé­ně si mys­lím,... Read more »
Stránka načtena za 2,47227 s | počet dotazů: 174 | paměť: 39842 KB. | 24.08.2024 - 07:38:58