Kritiky.cz > 2023 > Září > 15

Unikátní příběh Andrei Absolonové: Od vrcholové sportovkyně k pornoherečce

Za pouhé dva měsíce bude mít diváci možnost nahlédnout do neuvěřitelného a provokativního příběhu, který zkoumá osud jedinečné ženy, Andrei Absolonové. Tento příběh je ztvárněn ve filmu „Její tělo,“ režírovaném... Read more »

Thriller Zvedá se vítr od Kateřiny Surmanové míří do knihkupectví

V kavárně Paláce knih Luxor v Praze na Václavském náměstí dnes představila novinářka a spisovatelka Kateřina Surmanová nový thriller Zvedá se vítr. Knihu pokřtili Thea Krečová a Michal Sýkora. Před rokem vyšla autorce... Read more »

Stěhování v Praze

Jestliže vás čeká stěhování v Praze, bude dobré, když se ještě před samotnou akcí zamyslíte nad několika zásadními věcmi. Že nevíte, které situace máme na mysli? Nevadí! My vám to... Read more »

Krysáci – Pohádkový svět skrytý na moravské skládce

Málokterý televizní seriál dokázal takovým způsobem přivést děti i dospělé do svého světa plného pohádkového kouzla a dobrodružství, jako to dokázali Cyril Podolský a Milan Šebesta se svým unikátním dílem nazvaným „Krysáci“.... Read more »

Mezi živly: Animovaný film plný lásky a dobrodružství

Mezi živly je animovaný film nejen pro děti, ale i dospělé, jež rozhodně nikoho neurazí, a přitom příjemně zahřeje u srdce. Samotný děj této fantasy pohádky se odehrává na tajuplném místě zvaném... Read more »
Stránka načtena za 2,60169 s | počet dotazů: 174 | paměť: 31848 KB. | 18.10.2024 - 05:15:57