Kritiky.cz > 2024 > Červenec > 24

Deadpool & Wolverine: Ryan Reynolds a Hugh Jackman vstupují do MCU

Merc with a Mouth vzkřísí adamantiovou kostru dávno pohřbeného Logana ve filmu Deadpool & Wolverine, který je rychlým, svižným a do značné míry zábavným přechodem obou těchto postav do filmového světa... Read more »

Návrat ikonických postav v novém Deadpool filmu

Nový Deadpool film přinese nejen oblíbené postavy z předchozích dílů, ale také řadu známých tváří z marvelovských filmů produkovaných Foxem a MCU. Diváci se mohou těšit na návrat Karan Soniho jako Dopindera,... Read more »

Deadpool & Wolverine

Wolverine (Hugh Jackman) se setká s Deadpoolem (Ryan Reynolds). Spojí se, aby porazili společného nepřítele a zachránili mnohovesmír…. Ryan Reynolds měl několik let problém realizovat Deadpoola dle svých představ (jako mládeži... Read more »

Můj kámoš špión: Věčné město

První díl mám hodně rád a viděl jsem jej 3x. Je to taková velmi vtipná špionská rodinná akční komedie s perfektním Bautistou a dobře hrající Chloe Coleman, ale kouzlo... Read more »

The Convert

Hezká příroda, slušný Guy Pearce a pěkně krvavá řežba ( krev stříká překvapivě ve velkém) na závěr to jsou plusy. Mínusem je docela pomalé tempo a né úplně záživný... Read more »
Stránka načtena za 2,65040 s | počet dotazů: 170 | paměť: 31719 KB. | 18.10.2024 - 04:56:00