Kritiky.cz > Horory > Chainsaw Maid (2007)

Chainsaw Maid (2007)

rp thumbCoverMain.jpeg
rp thumbCoverMain.jpeg
1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

Služka k neza­pla­ce­ní...

Japonská tvor­ba mě neu­stá­le nepře­stá­vá pře­kva­po­vat svou kre­a­ti­vi­tou a nový­mi nápa­dy, jak ješ­tě více oko­ře­nit horo­ro­vý žánr. Tentokrát se mi pod ruky dostal plas­te­lí­no­vý krát­ko­me­tráž­ní horo­ro­vý kou­sek od ama­tér­ské­ho reži­sé­ra a že to byla doce­la jíz­da. Pokud vás zají­má jak ten­to expe­ri­ment dopa­dl, tak se urči­tě na ten­to sní­mek podí­vej­te, pro­to­že roz­hod­ně nebu­de­te lito­vat.

Režie: Takena Nagao
Rok výro­by: 2007
Délka: 7 min
Země: Japonsko

Budete mít totiž mož­nost vidět co všech­no se dá z plas­te­lí­ny udě­lat a jak se s tím dá nalo­žit. V tom­to krát­ko­me­tráž­ním sním­ku zaví­tá­me k jed­né rodi­ně, kte­rá zaměst­ná­vá milou slu­žeb­nou, jenž se sta­rá o malou dcer­ku své­ho pána. Jednoho dne do jejich bytu vtrh­ne ban­da hla­do­vých zom­bie a chtě­jí si pochut­nat na vydě­še­né rodin­ce. Služebná se však jen tak něče­ho nelek­ne, popad­ne, co je po ruce a roz­hod­ne se zom­bí­kům posta­vit tvá­ří v tvář.

Během krát­ké chví­le se na obra­zov­kách roz­pou­tá oprav­do­vý plas­te­lí­no­vý masa­kr, plný sran­dov­ních momen­tů, gore efek­tů, léta­jí­cích údů a střev. Tvůrci si s plas­te­lí­nou oprav­du vyhrá­li a divá­kům nabíd­nou spous­tu oprav­du pove­de­ných scé­nek, na kte­ré by jste se roz­hod­ně nemě­li dívat s malý­mi dět­mi. Samozřejmě i zde sehra­je důle­ži­tou roli moto­ro­vá pila, kte­rá lás­ky­pl­ně pohla­dí vět­ši­nu zom­bí­ků a dění na obra­zov­ce brzy začne při­po­mí­nat oprav­do­vá jat­ka.

Vše je samo­zřej­mě brá­no s humo­rem, a tak roz­hod­ně neče­kej­te žád­nou nezni­či­tel­nou hrdin­ku v čer­ných had­ří­kách, ale i zde nasta­ne něko­lik zvra­tů, jenž roz­hod­ně oko­ře­ní celý prů­běh sním­ku. Čím víc se blí­žil konec a s nástu­pem závě­reč­ných titul­ků jsem začal lito­vat, že tahle podí­va­ná trva­la tak vel­mi krát­ce a chtěl jsem dal­ší pří­da­vek.

Hodnocení:
70%


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup
Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 4,75906 s | počet dotazů: 257 | paměť: 72081 KB. | 11.05.2024 - 18:07:03