Kritiky.cz > 2024 > Září > 18

Top 5 online kasin pro slovenské a české hráče v roce 2024

Pokud jste slo­ven­ský nebo čes­ký hráč a hle­dá­te nej­lep­ší onli­ne kasi­na pro rok 2024, jste na správ­ném mís­tě. V tom­to člán­ku vám před­sta­ví­me pět nej­lep­ších onli­ne kasin, kte­rá nabí­ze­jí špič­ko­vý her­ní... Read more »

Je odstranění PMU obočí laserem bezpečné?

Možná zva­žu­je­te ten­to zákrok i vy, ale záro­veň ve vás hlo­da­jí i otáz­ky o jeho bez­peč­nos­ti. Je to pocho­pi­tel­né – pře­ce jen jde o vaši tvář. Pojďme si tedy říct, jak lase­ro­vé odstra­ně­ní... Read more »

Petrolejové lampy Jaroslava Havlíčka a Juraje Herze

Dnešní pří­spě­vek nebu­de ani tak fil­mo­vou nebo lite­rár­ní recen­zí, jako spíš kulturně-historickým tipem. Chtěl bych se dnes zamě­řit na film, kte­rý nedáv­no zno­vu po restau­ro­vá­ní uve­dl Národní fil­mo­vý archiv a kte­rý... Read more »

Vesnice plná motýlů-jediná noc vše změní

Stojíte na pra­hu pade­sát­ky, máte pochyb­nos­ti sama o sobě? Špatně spí­te a neví­te si rady se svým živo­tem? Michaela Wiebuschová a Rita Erzová jsou autor­ky kni­hy s názvem Vesnice plná motý­lů. Vezměte život... Read more »

Pan Černý pás

Režisér Kim Joo-Hwan ty akční komedie zvládá slušně. Jeho MIdnight Runners je velmi oblíbený i po celém světě, tohle sice neudělá takovou díru do světa, ale je to slušná... Read more »

Boxer

Polskéj Námrd Zajebište!!! Tak tohle je dělo jak svině, které mě rozsekalo na kusy !!! Polský Rocky se vším všudy a je to neskutečná podívaná, která chytne za koule... Read more »
Stránka načtena za 2,34002 s | počet dotazů: 173 | paměť: 39829 KB. | 19.09.2024 - 12:46:44