Kritiky.cz > 2024 > Červen > 05

Simpsonovi se vrací: 35. série s hvězdným českým dabingem

Simpsonovi se vra­cí na obra­zov­ky s novou, již 35. sérií. Fanoušci se mohou těšit na osvěd­če­ný čes­ký dabing s hvězd­ný­mi hla­sy, jako jsou Vlastimil Zavřel, Martin Dejdar, Jiří Lábus a Ivana Korolová. Překlad... Read more »

Závěrečná epizoda seriálu Zlatá labuť: Napětí, hrdinství a emocionální závěr

Ve čtvr­tek 6. červ­na čeká fanouš­ky seri­á­lu Zlatá labuť posled­ní epi­zo­da tře­tí série, kte­rá sli­bu­je dra­ma­tic­ký závěr plný napě­tí a emo­cí. Hrdina Lukáš Mašek pro­ká­že svou věr­nost, zatím­co roz­zu­ře­ný veli­tel Prahy... Read more »

Žraloci v Paříži

Ou tak tohle se nebude řadit k letošní New French Wave a to se v Gense věřilo dost, který mohl po dlouhé době spasit eko shark horor, který už... Read more »

Barvy zla: Červená

Za mne trochu zklamání, ale může za to prezetance filmu, který vábil na řádění sériového vraha, který uřezává ženám rty a čekal jsem zkrátka drsnou krimi plnou vražd na... Read more »

What You Wish For

Psychologický, hutný, znepokojivý konverzační Thriller, který přišel odnikud a patří k milým překvápkům podobně jak Last stop in Yuma county.O filmu se toho bohužel moc řict nedá, protože už... Read more »
Stránka načtena za 2,07507 s | počet dotazů: 187 | paměť: 46814 KB. | 22.06.2024 - 12:21:08