Kritiky.cz > 2024 > Červenec > 16

VŠUDE SAMÍ LHÁŘI od královny rodinných psychothrillerů Shari Lapeny

O tom, že lhát se nevy­plá­cí, a že není rad­no niko­mu věřit, se  může­te vel­mi snad­no pře­svěd­čit v pre­ciz­ně napsa­ném napí­na­vém thrille­ru VŠUDE SAMÍ LHÁŘI od Shari Lapeny. Příběh začí­ná v oka­mži­ku,... Read more »

Kauza Kramný: Tragédie, pochybnosti a soudní procesy

Kauza Petra Kramného, kte­rý byl odsou­zen za vraž­du své ženy a dce­ry během dovo­le­né v Egyptě, stá­le budí kon­tro­ver­ze a otáz­ky. Přinášíme podrob­ný pře­hled jed­not­li­vých aspek­tů pří­pa­du, od tra­gic­kých udá­los­tí a vyšet­řo­vá­ní, přes... Read more »

Dagmar Sedláčková - producentka MasterFilm

Vyprávět pří­běhy sku­teč­ných lidí s sebou vždy nese vel­kou míru zod­po­věd­nos­ti. A samo­zřej­mě i otáz­ku, proč se k nej­vět­ší tragé­dii jejich živo­ta vra­cet. Nejsilněji jsem to pocí­ti­la v momen­tě, když jsem od přá­tel Moniky... Read more »

Erika Hníková - kreativní producentka TV Nova a Voyo

Před jede­nác­ti lety jsem jela na sklon­ku let­ní­ho prázd­ni­no­vé­ho dne autem na cha­lu­pu a v rádiu jsem popr­vé sly­še­la o podiv­ném úmr­tí dvou Češek, mat­ky a dce­ry, v hote­lo­vém kom­ple­xu v Egyptě. Ten pří­běh, odvy­prá­vě­ný... Read more »

Řeka zázraků-povídky psané rukou čerstvého padesátníka

Máte rádi pří­ro­du? Hledáte zají­ma­vé povíd­ky ze živo­ta slav­né­ho mode­rá­to­ra? Chcete se dozvě­dět něco z jeho sou­kro­mé­ho živo­ta? Kniha s názvem Řeka zázra­ku bude pro vás tím pra­vým oře­cho­vým.  Read more »

Doktor Spánek od Stephena Kinga

Osvícený Dan Torrance je zpět a čeka­jí ho dal­ší potí­že. Dokáže pomo­ci stej­ně obda­ře­né dív­ce, kte­ré hro­zí smr­tí­cí nebez­pe­čí? Hrůzné udá­los­ti v hote­lu Overlook se s Dannym táh­li i po jeho opuš­tě­ní a hrou­i­vé noč­ní... Read more »

One Piece 1: Romance Dawn - Dobrodružství začíná

Tak nám pro fanouš­ky komik­sů z Japonska vyšla i v Česku kul­tov­ní man­ga. Komiks One Piece je jed­ním z komik­sů, kte­rý by měl mít kaž­dý fanou­šek. Jedná se o kul­tov­ní sérii, kde se kluk... Read more »

House of the Dragon - Regent (S02E05)

V minu­lém díle byla bitva a co se má tedy čekat v nej­no­věj­ším? Zase dia­lo­go­vé „por­no“, kde se pře­ži­vší potý­ka­jí s násled­ky bitvy. Je vidět, že se roz­hod­li dělat někte­ré díly výpl­ňo­vé, samé... Read more »

Viděl jsem Vlny, měli byste taky?

Jestli se o něja­kém fil­mu na KVIFFu nes­ly téměř až magic­ké zvěs­ti, byly to roz­hod­ně Vlny. I pro­to bylo mož­né jen pár dní po svě­to­vé pre­mi­é­ře vidět na poklad­nách cedu­le, kte­ré dopře­du... Read more »
Stránka načtena za 2,82895 s | počet dotazů: 178 | paměť: 40002 KB. | 24.08.2024 - 10:18:00