Kritiky.cz > Seriály > Reality show > Profesionální kuchaři v Hell’s Kitchen: Představujeme soutěžící a jejich příběhy

Profesionální kuchaři v Hell’s Kitchen: Představujeme soutěžící a jejich příběhy

Photo © Archiv TV Nova
Photo © Archiv TV Nova
1 hvězda2 hvězdy3 hvězdy4 hvězdy5 hvězd (zatím nehodnoceno)
Loading...

Reality show Hell’s Kitchen Česko při­ví­ta­la řadu talen­to­va­ných kucha­řů z růz­ných kou­tů svě­ta. Každý z nich má za sebou jedi­neč­ný pří­běh a vášeň pro gastro­no­mii. Seznamte se s účast­ní­ky, kte­ří se nebo­jí vystou­pit z kom­fort­ní zóny, aby před­ved­li své kuli­nář­ské doved­nos­ti a bojo­va­li o pres­tiž­ní vítěz­ství.

Hibi: Od mezinárodních vztahů k bistru v Plzni

Třicetiletá Hibi je půvo­dem ze Sýrie, ale její život­ní ces­ta je pev­ně spja­ta s Plzní, kde se naro­di­la a kde také pro­vo­zu­je vlast­ní bis­tro. Přestože stu­do­va­la mezi­ná­rod­ní vzta­hy a měla zku­še­nos­ti jako fot­ba­lo­vá bran­kář­ka, její váš­ní vždy bylo vaře­ní. Do Hell’s Kitchen se při­hlá­si­la, aby zdo­ko­na­li­la své kuli­nář­ské umě­ní. Je zná­má svou nekom­pro­mis­nos­tí vůči nefé­ro­vé­mu jed­ná­ní a mani­pu­la­ci.

Daniel: Kuchař s tvrdou školou života

Daniel, sedm­a­dva­ce­ti­le­tý kuchař z Benátek nad Jizerou, nyní pra­cu­je v Praze. I když na prv­ní pohled půso­bí drs­ně, hlav­ně díky svým zku­še­nos­tem z MMA, uvnitř je cit­li­vý a hlu­bo­ce pro­ží­vá své emo­ce. Komplikované dět­ství ho nau­či­lo pře­ko­ná­vat těž­kos­ti s pomo­cí lás­ky, a teď je při­pra­ven uká­zat svou vášeň pro vaře­ní v Hell’s Kitchen.

Daniela: Z mola do kuchyně

Pětadvacetiletá Daniela, nyní kuchař­ka v olo­mouc­ké restau­ra­ci Entrée, si pro­šla zají­ma­vou ces­tou. Ve svých osm­nác­ti letech se pře­stě­ho­va­la do Milána, kde pra­co­va­la jako model­ka. Postupem času však obje­vi­la, že její sku­teč­ná vášeň leží v gastro­no­mii. Miluje obje­vo­vá­ní nových chu­tí v luxus­ních restau­ra­cích po celém svě­tě a sní o tom, že potká svou život­ní lás­ku.

Izabela: Od rodinné restaurace k vlastní kavárně

Osmadvacetiletá Izabela z Českého Těšína je maji­tel­kou kavár­ny, ale její vztah k gastro­no­mii má koře­ny už v dět­ství, kdy vyrůs­ta­la v rodin­né restau­ra­ci. Její extro­vert­ní pova­ha a vášeň pro zpěv ji činí výji­meč­nou. I když na prv­ní pohled může půso­bit naiv­ně, je odhod­la­ná pro­ra­zit v pro­fe­si­o­nál­ním kuli­nář­ském svě­tě.

Ema: Bratislavská kuchařka milující stres

Ema, šest­a­dva­ce­ti­le­tá kuchař­ka půvo­dem z Bratislavy, pra­cu­je jako juni­or sous chef v O2 are­ně. Stresující pro­stře­dí kuchy­ně je pro ni jako dro­ga, i když někdy za cenu men­ších nehod. Původně chtě­la být blu­e­so­vou zpě­vač­kou, ale její nový sen je stát se úspěš­nou pod­ni­ka­tel­kou v oblas­ti gastro­no­mie.

Pavel: Kucharský expert s ambicemi na Michelina

Pavel z Ústí nad Orlicí je čle­nem Národního týmu kucha­řů a cuk­rá­řů AKC ČR. Rád se dostá­vá do cen­t­ra pozor­nos­ti a nebo­jí se vel­kých výzev. I když může někdy půso­bit roz­tr­ži­tě, jeho kuli­nář­ské schop­nos­ti jsou na špič­ko­vé úrov­ni. Sní o tom, že jed­nou ote­vře malou restau­ra­ci, kte­rá se dosta­ne do pres­tiž­ní­ho miche­lin­ské­ho prů­vod­ce.

Miroslav: Extravagantní kuchař s filmovými sny

Miroslav, tři­a­tři­ce­ti­le­tý šéf­ku­chař a maji­tel restau­ra­ce To je Bistro v Hradci Králové, je zná­mý svou extra­va­gant­ní pova­hou a neotře­lým vzhle­dem. Škola ho pří­liš neba­vi­la, ale jeho odhod­lá­ní dosáh­nout snů ho vždy hna­lo kupře­du. Jedním z jeho cílů je stát se hote­li­é­rem podob­ně jako Robert De Niro ve fil­mu Casino.

Sierra: Američanka s cílem ovládnout českou gastronomii

Devětadvacetiletá Sierra se naro­di­la v San Franciscu, ale jako dítě se s rodi­nou pře­stě­ho­va­la do Česka. Tato zku­še­nost jí sice při­nes­la řadu výzev, ale také ji posí­li­la. Sierra sní o tom, že se sta­ne šéf­ku­chař­kou v miche­lin­ské restau­ra­ci, a Hell’s Kitchen je pro ni kro­kem k tomu, aby ten­to sen usku­teč­ni­la.

Rosie: Z Anglie do kuchyně plné chutí

Devětadvacetiletá Rosie původ­ně odje­la z Litomyšle do Anglie fotit, ale její vášeň pro vaře­ní nako­nec zví­tě­zi­la. Dnes půso­bí jako kre­a­tiv­ní šéf­ku­chař­ka v pra­žír­ně kávy Doubleshot a sní o tom, že bude mít vlast­ní bis­tro, nebo jako šéf­ku­chař­ka ces­to­vat po svě­tě a obje­vo­vat nové chu­tě. Přestože ji na měsíc vyřa­dil šaman­ský ritu­ál, nic ji neza­sta­ví na ces­tě za vítěz­stvím.

Silvia: Italská kuchařka bojující proti kečupu

Třiapadesátiletá Silvia, půvo­dem z Itálie, nyní žije v Praze. Má tři děti a vaře­ní je jejím způ­so­bem, jak sdí­let lás­ku se svou rodi­nou, přá­te­li a stu­den­ty. Kombinace chu­tí je její váš­ní a má ambi­ci nau­čit Čechy nepo­u­ží­vat kečup na těs­to­vi­ny. Do sou­tě­že se při­hlá­si­la po tom, co jí taro­to­vé kar­ty před­po­vě­dě­ly nový začá­tek.

Natálie: Mladá kuchařka s velkými plány

Pětadvacetiletá Natálie z Brna se už od dět­ství zamě­řu­je na plně­ní svých snů. Nyní je spo­lu­ma­ji­tel­kou bis­tra a ote­ví­rá japon­skou cuk­rár­nu a pekár­nu s jedi­neč­ným menu. Hell’s Kitchen vní­má jako pří­le­ži­tost pře­ko­nat svou kom­fort­ní zónu a dosáh­nout ješ­tě vět­ší­ho úspě­chu.

Venca: Kuchař, který miluje přírodní kuchyni

Venca, tři­ce­ti­le­tý kuchař z Frýdku-Místku, se spe­ci­a­li­zu­je na pří­pra­vu jíd­la na ote­vře­ném ohni v pří­ro­dě. Organizuje cate­rin­gy, degustač­ní veče­ry a kur­zy vaře­ní pro ty, kte­ří chtě­jí zdo­ko­na­lit své kuchař­ské doved­nos­ti. Hell’s Kitchen je pro něj šan­cí zís­kat zku­še­nos­ti v pro­fe­si­o­nál­ní kuchy­ni a pra­co­vat s těmi nej­lep­ší­mi.

Antonín: Mladý talent se snem o Michelinovi

Jednadvacetiletý Antonín je milov­ník adre­na­li­nu, kte­rý si jed­nou chce vyzkou­šet bun­gee jum­ping nebo pla­vá­ní se žra­lo­ky. Sní o tom, že bude pra­co­vat v miche­lin­ských restau­ra­cích a jed­nou ote­vře vlast­ní pod­nik. Do Hell’s Kitchen Česko se při­hlá­sil, aby doká­zal, že i mla­dí kucha­ři mohou exce­lo­vat.

Honza: Šéfkuchař hledající nové výzvy

Jednačtyřicetiletý Honza, šéf­ku­chař v Hotelu Hořec v Peci pod Sněžkou, pochá­zí z rodi­ny, kte­rá pro­vo­zo­va­la hos­po­du. Hell’s Kitchen vní­má jako pří­le­ži­tost pro nová dob­ro­druž­ství a výhru by rád vyu­žil k tomu, aby napra­vil chy­by z minu­los­ti.

Václav: Vizionář s láskou ke kulinářským experimentům

Václav, tři­a­tři­ce­ti­le­tý šéf­ku­chař z Teplic, se před tři­nác­ti lety pře­stě­ho­val do Prahy. Má dvě děti a půso­bí jako šéf­ku­chař v novém pro­jek­tu Symbols v cen­t­ru Prahy. Vždy snil o bis­tru s uni­kát­ním kon­cep­tem a Hell’s Kitchen mu nabí­zí mož­nost zažít sou­těž­ní napě­tí a spl­nit si své sny.

Jakub: Zkušený pedagog s touhou po změně

Pětačtyřicetiletý Jakub, mis­tr odbor­né­ho výcvi­ku budou­cích kucha­řů z Prahy, věnu­je svou kari­é­ru škol­ní­mu stra­vo­vá­ní, aby měl více času na rodi­nu. Sní o tom, že zlep­ší kva­li­tu škol­ních jíde­len pomo­cí kur­zů vaře­ní. Do sou­tě­že se při­hlá­sil, aby doká­zal, že i v jeho věku lze úspěš­ně sklou­bit nároč­né výzvy jako rodi­čov­ství, stu­di­um a sou­těž­ní vaře­ní.


Zdroj: V Nova s.r.o.


Jak bude rekla­ma vypa­dat?
-
Nechceš zde rekla­mu napo­řád jen za 50 Kč?
Zobrazit for­mu­lář pro nákup

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Opravdu si myslíte, že umíte psát lépe, častěji a čtiveji?  Tak své komentáře, články, recenze… pište pro nás!

|

0
Budeme rádi za vaše názory, zanechte prosím komentář.x
Stránka načtena za 3,60492 s | počet dotazů: 241 | paměť: 64324 KB. | 31.10.2024 - 10:42:40