Reality show Hell’s Kitchen Česko přivítala řadu talentovaných kuchařů z různých koutů světa. Každý z nich má za sebou jedinečný příběh a vášeň pro gastronomii. Seznamte se s účastníky, kteří se nebojí vystoupit z komfortní zóny, aby předvedli své kulinářské dovednosti a bojovali o prestižní vítězství.
Hibi: Od mezinárodních vztahů k bistru v Plzni
Třicetiletá Hibi je původem ze Sýrie, ale její životní cesta je pevně spjata s Plzní, kde se narodila a kde také provozuje vlastní bistro. Přestože studovala mezinárodní vztahy a měla zkušenosti jako fotbalová brankářka, její vášní vždy bylo vaření. Do Hell’s Kitchen se přihlásila, aby zdokonalila své kulinářské umění. Je známá svou nekompromisností vůči neférovému jednání a manipulaci.
Daniel: Kuchař s tvrdou školou života
Daniel, sedmadvacetiletý kuchař z Benátek nad Jizerou, nyní pracuje v Praze. I když na první pohled působí drsně, hlavně díky svým zkušenostem z MMA, uvnitř je citlivý a hluboce prožívá své emoce. Komplikované dětství ho naučilo překonávat těžkosti s pomocí lásky, a teď je připraven ukázat svou vášeň pro vaření v Hell’s Kitchen.
Daniela: Z mola do kuchyně
Pětadvacetiletá Daniela, nyní kuchařka v olomoucké restauraci Entrée, si prošla zajímavou cestou. Ve svých osmnácti letech se přestěhovala do Milána, kde pracovala jako modelka. Postupem času však objevila, že její skutečná vášeň leží v gastronomii. Miluje objevování nových chutí v luxusních restauracích po celém světě a sní o tom, že potká svou životní lásku.
Izabela: Od rodinné restaurace k vlastní kavárně
Osmadvacetiletá Izabela z Českého Těšína je majitelkou kavárny, ale její vztah k gastronomii má kořeny už v dětství, kdy vyrůstala v rodinné restauraci. Její extrovertní povaha a vášeň pro zpěv ji činí výjimečnou. I když na první pohled může působit naivně, je odhodlaná prorazit v profesionálním kulinářském světě.
Ema: Bratislavská kuchařka milující stres
Ema, šestadvacetiletá kuchařka původem z Bratislavy, pracuje jako junior sous chef v O2 areně. Stresující prostředí kuchyně je pro ni jako droga, i když někdy za cenu menších nehod. Původně chtěla být bluesovou zpěvačkou, ale její nový sen je stát se úspěšnou podnikatelkou v oblasti gastronomie.
Pavel: Kucharský expert s ambicemi na Michelina
Pavel z Ústí nad Orlicí je členem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR. Rád se dostává do centra pozornosti a nebojí se velkých výzev. I když může někdy působit roztržitě, jeho kulinářské schopnosti jsou na špičkové úrovni. Sní o tom, že jednou otevře malou restauraci, která se dostane do prestižního michelinského průvodce.
Miroslav: Extravagantní kuchař s filmovými sny
Miroslav, třiatřicetiletý šéfkuchař a majitel restaurace To je Bistro v Hradci Králové, je známý svou extravagantní povahou a neotřelým vzhledem. Škola ho příliš nebavila, ale jeho odhodlání dosáhnout snů ho vždy hnalo kupředu. Jedním z jeho cílů je stát se hoteliérem podobně jako Robert De Niro ve filmu Casino.
Sierra: Američanka s cílem ovládnout českou gastronomii
Devětadvacetiletá Sierra se narodila v San Franciscu, ale jako dítě se s rodinou přestěhovala do Česka. Tato zkušenost jí sice přinesla řadu výzev, ale také ji posílila. Sierra sní o tom, že se stane šéfkuchařkou v michelinské restauraci, a Hell’s Kitchen je pro ni krokem k tomu, aby tento sen uskutečnila.
Rosie: Z Anglie do kuchyně plné chutí
Devětadvacetiletá Rosie původně odjela z Litomyšle do Anglie fotit, ale její vášeň pro vaření nakonec zvítězila. Dnes působí jako kreativní šéfkuchařka v pražírně kávy Doubleshot a sní o tom, že bude mít vlastní bistro, nebo jako šéfkuchařka cestovat po světě a objevovat nové chutě. Přestože ji na měsíc vyřadil šamanský rituál, nic ji nezastaví na cestě za vítězstvím.
Silvia: Italská kuchařka bojující proti kečupu
Třiapadesátiletá Silvia, původem z Itálie, nyní žije v Praze. Má tři děti a vaření je jejím způsobem, jak sdílet lásku se svou rodinou, přáteli a studenty. Kombinace chutí je její vášní a má ambici naučit Čechy nepoužívat kečup na těstoviny. Do soutěže se přihlásila po tom, co jí tarotové karty předpověděly nový začátek.
Natálie: Mladá kuchařka s velkými plány
Pětadvacetiletá Natálie z Brna se už od dětství zaměřuje na plnění svých snů. Nyní je spolumajitelkou bistra a otevírá japonskou cukrárnu a pekárnu s jedinečným menu. Hell’s Kitchen vnímá jako příležitost překonat svou komfortní zónu a dosáhnout ještě většího úspěchu.
Venca: Kuchař, který miluje přírodní kuchyni
Venca, třicetiletý kuchař z Frýdku-Místku, se specializuje na přípravu jídla na otevřeném ohni v přírodě. Organizuje cateringy, degustační večery a kurzy vaření pro ty, kteří chtějí zdokonalit své kuchařské dovednosti. Hell’s Kitchen je pro něj šancí získat zkušenosti v profesionální kuchyni a pracovat s těmi nejlepšími.
Antonín: Mladý talent se snem o Michelinovi
Jednadvacetiletý Antonín je milovník adrenalinu, který si jednou chce vyzkoušet bungee jumping nebo plavání se žraloky. Sní o tom, že bude pracovat v michelinských restauracích a jednou otevře vlastní podnik. Do Hell’s Kitchen Česko se přihlásil, aby dokázal, že i mladí kuchaři mohou excelovat.
Honza: Šéfkuchař hledající nové výzvy
Jednačtyřicetiletý Honza, šéfkuchař v Hotelu Hořec v Peci pod Sněžkou, pochází z rodiny, která provozovala hospodu. Hell’s Kitchen vnímá jako příležitost pro nová dobrodružství a výhru by rád využil k tomu, aby napravil chyby z minulosti.
Václav: Vizionář s láskou ke kulinářským experimentům
Václav, třiatřicetiletý šéfkuchař z Teplic, se před třinácti lety přestěhoval do Prahy. Má dvě děti a působí jako šéfkuchař v novém projektu Symbols v centru Prahy. Vždy snil o bistru s unikátním konceptem a Hell’s Kitchen mu nabízí možnost zažít soutěžní napětí a splnit si své sny.
Jakub: Zkušený pedagog s touhou po změně
Pětačtyřicetiletý Jakub, mistr odborného výcviku budoucích kuchařů z Prahy, věnuje svou kariéru školnímu stravování, aby měl více času na rodinu. Sní o tom, že zlepší kvalitu školních jídelen pomocí kurzů vaření. Do soutěže se přihlásil, aby dokázal, že i v jeho věku lze úspěšně skloubit náročné výzvy jako rodičovství, studium a soutěžní vaření.
Zdroj: V Nova s.r.o.
Části seriálu: Hell’s Kitchen
- Hell’s Kitchen: Pekelná výzva pro kuchařské talenty pod vedením Gordona Ramsaye
- Hell’s Kitchen: Nová gastronomická show, která změní život vítězi
- Profesionální kuchaři v Hell’s Kitchen: Představujeme soutěžící a jejich příběhy
- Honza Šimulák: Příběh pádu, znovuzrození a prvního vyřazení z české Hell’s Kitchen
- Silvia Vezzuto: Italka, která objevila svůj nový domov v Praze
- Hibi Ramadanová: Když se syrské tradice setkávají s českou kuchyní: Příběh plzeňské šéfkuchařky
- Vašek Kršňák: Cesta od Teplic po Prahu, od kuchyně po psychologii
- Vašek Oboda: Příběh Volnomyšlenkářského Patriota z Frýdku-Místku
- Antonín: Soutěžící s ostrými lokty a vášní pro cestování
- Kuba: Osobní život a kariéra
- Naděje a inspirace v československé hudbě a gastronomii: Životní příběh Izabel Škutové Huczalové
- Rosie: kreativní šéf kuchářka a osobnost LGBT komunity
Nejnovější komentáře