Kritiky.cz > 2024 > Leden > 16

Caroline Munro: Od soutěže Tvář roku k Bond girl ve filmu Špion, který mě miloval

„Bála jsem se kaž­dé pří­le­ži­tos­ti, kte­rou jsem měla. Část mě tou­ži­la po úspě­chu a slá­vě a část ne. Část mého já je uza­vře­ný člo­věk, ale část se musí před­vá­dět, aby moh­la být... Read more »

V tento den roku 1966 byl vydán film „Náš muž Flint“

Film obsa­hu­je pří­mé naráž­ky na Jamese Bonda v kome­di­ál­ním a obskur­ním sty­lu. Flintovi je zpo­čát­ku nabíd­nut Walther PPK a kufřík se skry­tým vrha­cím nožem, při­čemž Flint obo­jí odmít­ne jako „pri­mi­tiv­ní“. Během sek­ven­ce... Read more »

Útěk z L.A.: Carpenterův osudový okus o pokračování, Kurt Russell a deset let boje o zrození filmu

„Útěk z L.A.“ (1996) je jedi­ným pokra­čo­vá­ním, kte­ré kdy John Carpenter reží­ro­val. Spolu s čas­tou spo­lu­pra­cov­ni­cí Debrou Hillovou napsal scé­nář k fil­mu „Halloween II“ (1981), ale mož­nost reží­ro­vat jej odmí­tl s tím, že... Read more »

Cukrářské zdobení – překrásné dobroty

Jakmile jsem popr­vé ote­vře­la půvab­nou pub­li­ka­ci od Klaudie Puchałky, nedo­ká­za­la jsem se od ní odtrh­nout. Vyniká vel­kým množ­stvím foto­gra­fií a podrob­ný­mi postu­py, jak vytvo­řit pře­krás­ná cuk­rář­ská díla. Nejprve se sezná­mí­me... Read more »

Richard Müller: Nepoznaný

Richard Müller je bohém, který je mnohdy iracionální. Bez toho by samozřejmě nebyl tím, kým je a musím se přiznat, že i já mám jeho písně rád a jako... Read more »

Partička Nová krev

Partičku jako takovou mám rád, i když samozřejmě nové díly s těmi starými nejdou srovnávat. Byl jsem tedy poměrně zvědavý, co tento projekt přinese. Potom co jsem si přečetl... Read more »
Stránka načtena za 2,75921 s | počet dotazů: 189 | paměť: 40009 KB. | 08.09.2024 - 02:38:54