Kritiky.cz > 2023 > Září > 22

90 Minute Fever: řízení týmu s unikátním zápasovým enginem

Tato malá hra se zamě­řu­je na říze­ní fot­ba­lo­vé­ho týmu a může být srov­ná­vá­na s titu­ly jako ManagerZone nebo TopEleven. Hra při­ná­ší zají­ma­vý nápad umož­nit inter­ak­ci tre­né­rů v reál­ném čase během zápa­sů a posky­tu­je... Read more »

Temné tajemství a vražedné nástroje: Tajemné okno přináší napětí a strach

Tajemné okno opět pat­ří k fil­mům, kte­ré slab­ší jedin­ci obvykle nevi­dí úpl­ně celé. Jsou zde scé­ny, kte­ré jsem osob­ně nemě­la ner­vy ani poslou­chat natož se na ně podí­vat. Otrlejším nátu­rám... Read more »

„Zombieland“ byl pro mě jedním z filmů roku 2009

Rozhodně jed­na z nej­lep­ších horo­ro­vých kome­dií posled­ní doby se skvě­lým obsa­ze­ním i čer­ným humo­rem. Hororová kome­die, to je arti­kl, kte­rý se může dob­ře pro­dat, může se stát kul­tov­ním – jako tře­ba Braindead,... Read more »

Špičkový Spielbergův epos: Oskar Schindler - zachránce životů v černobílém dramatu druhé světové války

Jeden z nej­ú­spěš­něj­ších fil­mů Stevena Spielberga. Krásně zpra­co­va­né váleč­né dra­ma z obdo­bí dru­hé svě­to­vé vál­ky. Příběh se ode­hrá­vá v oku­po­va­ném Polsku do kte­ré­ho při­jíž­dí Oskar Schindler, coby neú­spěš­ný obchod­ník, ale s vizí o bohat­ství.... Read more »

Kouzelný animovaný svět Treflíků: Pohádka o přátelství, dobrodružství a tolerance

Představte si Treflíka, Treflinku a malé­ho kou­zel­ní­ka v ani­mo­va­ném muzi­ká­lu, kte­rý vyprá­ví o vese­lých dob­ro­druž­stvích jejich sku­pi­ny přá­tel. Tato moud­rá pohád­ka nás baví a sou­čas­ně nám při­ná­ší pou­če­ní a vzdě­lá­va­cí prv­ky. Seriál je plný... Read more »

Digitální revoluce v hazardních hrách: Zkoumání propojení technologií a online kasin

Inovativní tech­no­lo­gie, jako je vir­tu­ál­ní rea­li­ta, umě­lá inte­li­gen­ce a blockcha­in tech­no­lo­gie, způ­so­bi­ly revo­lu­ci ve svě­tě onli­ne kasi­na a pozved­li ho na ješ­tě lep­ší úro­veň. Technologické pokro­ky ote­vře­ly hrá­čům svět mož­nos­tí a inter­ak­tiv­ní­ho... Read more »
Stránka načtena za 2,62195 s | počet dotazů: 181 | paměť: 40308 KB. | 08.09.2024 - 01:58:07