Kritiky.cz > 2024 > Únor > 25

STVOŘITEL

Akčně ladě­né sci-fi STVOŘITEL je film, kte­rý niko­ho neu­ra­zí a nao­pak pří­jem­ně nala­dí na skvě­le strá­ve­ný večer. Pokud však oče­ká­vá­te thriller plný napě­tí, bojo­vých scén, kde jste neu­stá­le na trní,... Read more »

Manželé Stodolovi – Recenze – 50 %

Film Manželé Stodolovi nato­čil jako svůj celo­ve­čer­ní hra­ný debut zku­še­ný doku­men­ta­ris­ta Petr Hátle, jenž na jeho scé­ná­ři spo­lu­pra­co­val s Tomášem Hrubým, kte­rý je záro­veň pro­du­cen­tem fil­mu. Příběh dvo­ji­ce zná­mých čes­kých... Read more »

Dabing českých herců českými herci

Česko je dabin­go­vou vel­mo­cí, jmé­na jako František Filipovský nebo Miroslav Moravec mlu­ví za vše. Jen v málo­kte­ré zahra­nič­ní zemi běží na tele­viz­ních obra­zov­kách zahra­nič­ní fil­my a seri­á­ly s dabin­gem mís­to titul­ků. Častokrát... Read more »

1600 TIPŮ, KAM VYRAZIT PO ČESKU. VÝLETY (nejen) S DĚTMI

Už nám to všem brzy vypuk­ne! Ano, jaro kle­pe už poma­lu a jis­tě na dve­ře a sezó­na plná výle­tů a dob­ro­druž­ství se nezá­vrat­nou rych­los­tí blí­ží. Než se však poča­sí pořád­ně umoud­ří, proč... Read more »

Brave Citizen

Anyone can be Hero! Nečekaná pecka z Jížní Koreje na jejich oblíbené téma šikana ve školách a je to paráda ve všech směrech. Hlavní hrdinka je sympatická Shin Hye-sun,... Read more »

Desperado

Desperádo se v trailerech jevil jako nabušený akční nářez z Číny, jenže výsledný dojem je uspokojivý jen krajně. Hlavní hrdina sice má nějaký hitman background, ale po propuštění z... Read more »

Cold Meat

Šílená nuda! Konverzačka v autě dvou nesympatických postav o hovně. Jediný Survival bylo ten film dosledovat. Kdyby tam aspoň ten Wendigo řádil, ale nic. Levné, nezajímavé, nuda! 3/10. Read more »

Red Right Hand

Za mě úplně v pohodě koukatelná akční béčková žánrovka se sympatickým Bloomem a skvělou Andie MacDowell, která mafiánskou kmotru hrála výborně. Je to napínavé, došlo i na torture (... Read more »

S tebou nikdy

Romcoms are back! Vemte 2 velmi sympatické a mladé vycházející hvězdy Hollywoodu, kde bude výborná chemie, nacpěte to humorem, ať to není jen citová romantická vydíračka a tenhle recept... Read more »

Nejhvězdnější noc popu

Člověk by si řekl, “Taková hloupost a kolik to dalo práce”. Jako laický milovník hudby mě tento dokumentární film o vzniku jedné pětiminutové písně velmi potěšil. Píseň samozřejmě znám,... Read more »
Stránka načtena za 3,06712 s | počet dotazů: 194 | paměť: 40216 KB. | 08.09.2024 - 01:19:15