Kritiky.cz > 2024 > Květen > 03

Přišla v noci: Dramedie s prototypem příšerné tchýně

Dramedie dvo­ji­ce fil­ma­řů Tomáše Pavlíčka a Jana Vejnara nás zve domů do hníz­deč­ka mla­dé rodin­ky, aby nám uká­za­la nefunkč­ní hra­ni­ce mezi gene­ra­ce­mi a pro­to­typ pří­šer­né tchýně v podá­ní Simony Pekové, kte­rá toto... Read more »

Ilan Eshkeri’s Space Station Earth: Jenom multimediální show

Měla jsem tu mož­nost shléd­nout v kině cen­t­ra Westfield Chodov neob­vyk­lé hudeb­ní před­sta­ve­ní tvůr­ce Ilana Eshkeriho s názvem SPACE STATION EARTH, což je mul­ti­me­di­ál­ní show mapu­jí­cí ces­tu ast­ro­nau­tů na Mezinárodní vesmír­nou... Read more »

Psí štěstí-pohodová romance

Moře, nád­her­né plá­že, šumě­ní vln, heb­ká psí srst, to vše může­te zažít v novin­ce Petry Schierové s názvem Psí štěs­tí, vyda­la ji Grada pod znač­kou COSMOPOLIS letos v Praze. Tato kni­ha by... Read more »

Tání

Civilní Drama z Belgického venkova o dospívání dětí a teenage Trauma. Jsou tu dvě dějové linie, kde překvapivě zajímavější je ta flashbacková z dětství, která taky zabírá více času,... Read more »

Arcadian

Sympatický malý komorní postapo Survival s pěknými příšerkami! Dalo by se říct, že je to nízkorozpočtový bratříček Quiet Place- ten je však samozřejmě o úroveň výše, ale snaha se... Read more »

New Life

V zahraničí rozhodně přehajpováno, ale své momenty to mělo. Máme zde dívku na útěku, která má v sobě zmutovaný Ebola Virus, takže jakýkoliv kontakt s někým je smrtelný (... Read more »

La mesita del comedor

Ha! Tak tohle je pecka jak vyzrálé španělské víno, kde smích bude střídat pláč a v závěru Vám rozhodně nebude příjemně. Berte tlakoměr i kapesníky potřeba bude oboje !!... Read more »
Stránka načtena za 3,38857 s | počet dotazů: 186 | paměť: 46962 KB. | 23.06.2024 - 21:47:40