Kritiky.cz > 2024 > Květen > 16

Sand Land: Putování vyprahlou zemí s nádechem Toriyamy

Sand Land vás vtáh­ne do svě­ta spá­le­né­ho slun­cem, kde vál­ky a pří­rod­ní kata­stro­fy zane­cha­ly za sebou jen poušť. V roli prin­ce Belzebuba, rebe­la s ďábel­ským jmé­nem a dob­rým srd­cem, se pus­tí­te do boje... Read more »

Problémy s vodovodním potrubím dovedou nepříjemně zkomplikovat život. Jaké jsou ty nejčastější a jak se jim vyhnout?

Kdo to sám zažil, moc dob­ře ví, že pro­blémy s vodo­vod­ním potrubím mohou způ­so­bit váž­né kom­pli­ka­ce v kaž­dé domác­nos­ti nebo fir­mě. Mezi ty nej­čas­těj­ší pro­blémy pat­ří úni­ky vody, ucpa­ný odpad a zko­ro­do­va­né... Read more »

Adagio

Tohle, že je ten Sollima, co dělal Sicario 2 a je expert na evropské gangsterky ?? Začátek ještě vypadal slibně, hlavní hrdina je na nechutné gay party plné drog... Read more »

The Worst Evil

Mám za sebou nejlépe hodnocený korejský seriál minulého roku ( 8,3 IMDB) a je to další kvalitní korejská jízda plná násilí, skvělých herců, našlapaného příběhu, emocí a zvratů.Upřímně mi... Read more »

Monster

Letos jsem horší film neviděl to je jasný, takže nemá cenu se k filmu vůbec vyjadřovat, spíše se vyjádřím k jeho vzniku jak to asi mohlo probíhat. Malá holčička... Read more »

Nebezpečné myšlenky

Snímek o učitelce, která po čerstvém nástupu do školy dostane skutečně bujarou třídu, se rozjíždí pozvolným tempem. Zpočátku působí docela nahodile, protože psychologii postav se ještě moc času nevěnuje.... Read more »

Kill Bill 2

"Lvice je zase se svým lvíčetem a v džungli se ji daří dobře." - Po fenomenálně natočené jedničce, která skvěle rozehrála tuto galerii krutosti, brutality a dalších synonym pro... Read more »
Stránka načtena za 2,76615 s | počet dotazů: 187 | paměť: 46967 KB. | 23.06.2024 - 22:14:49