Kritiky.cz > 2023 > Červen > 23

Slavný Belmondův film Muž z Acapulca slaví 50 let od premiéry

V roce 2023 si při­po­mí­ná­me půl­sto­le­tí od uve­de­ní jed­né z nej­zá­bav­něj­ších a nej­o­ri­gi­nál­něj­ších fil­mo­vých kome­dií všech dob - Muž z Acapulca. Tento film, kte­rý je záro­veň paro­dií na špi­o­náž­ní žánr, nato­čil fran­couz­ský... Read more »

Indiana Jones a Království křišťálové lebky

Stárnoucí Indiana Jones (Harrison Ford) učí na uni­ver­zi­tě a žije poklid­ný život. Jsou však pade­sá­tá léta a Amerika zaží­vá hys­te­rii ohled­ně sovět­ských a komu­nis­tic­kých agen­tů. Jednoho dne ho une­se prá­vě sku­pi­na rus­kých... Read more »

Indiana Jones a dobyvatelé ztracené archy

V roce 1981 Steven Spielberg a George Lucas spo­lu nato­či­li film o jed­nom arche­lo­go­vi, kte­rý zachrá­ní zem před Nacisty a ten film se jme­no­val Indiána Jones a doby­va­te­lé ztra­ce­né archy a zane­chal krás­nou vzpo­mín­ku... Read more »

Online hry jsou zábava, ne nemoc

Hraní onli­ne her bylo po mno­ho let pova­žo­vá­no za nemoc, kte­rá způ­so­bu­je, že lidé jsou aso­ci­ál­něj­ší a trpí depre­se­mi. Měli také vět­ší prav­dě­po­dob­nost nad­váhy, pro­to­že tělo trá­vi­lo hod­ně času bez pohy­bu.... Read more »

#2153: The New 52 - The Edge

Další díl série o New 52 je tady! Tentokrát se Martin věnoval komiksům spadajícím do kategorie The Edge. Stojí za pozornost, nebo byste se jim měli vyhnout? Čtěte dál... Read more »

#2153: The New 52 - The Edge

Další díl série o New 52 je tady! Tentokrát se Martin věnoval komiksům spadajícím do kategorie The Edge. Stojí za pozornost, nebo byste se jim měli vyhnout? Čtěte dál... Read more »

Věznice 77

Slušné vězeňské drama dle reálných událostí od režiséra chválené Mokřiny. Zaujme i herecký cásting. Javier Gutiérrez je velká hvězda a Miguel Herrána všichni známe jako Ria z La Casa... Read more »

Medellín

Tahle francouzská partička je bohužel o 2 třídy slabší než partička s Lacheauem a Boudalim, ale jde alespoň o neurážející french průměr. Francouzské komedie mám rád, jsou správně trhlé... Read more »
Stránka načtena za 2,56984 s | počet dotazů: 186 | paměť: 40349 KB. | 08.09.2024 - 06:29:48