Kritiky.cz > 2023 > Březen > 16

Bastardi: Reparát – komediální film s nevyrovnanými výkony a slabou režií

Dnešní doba je plná filmových premiér, které nabízejí divákům rozmanité zážitky. Bohužel, není každý film tak skvělý, jak by si diváci přáli. A to platí i pro film „Bastardi: Reparát“, který... Read more »

Euro Truck Simulator 2: 1.47 Open Beta

Dnes vám s radostí oznamujeme, že je k dispozici otevřená betaverze 1.47 pro Euro Truck Simulator 2, kterou si můžete vyzkoušet. Pokud máte v plánu se této otevřené betaverze zúčastnit, prosíme vás,... Read more »

American Truck Simulator: 1.47 Open Beta

Dnes vám s radostí oznamujeme, že je k dispozici otevřená betaverze 1.47 pro hru American Truck Simulator, kterou si můžete vyzkoušet. Pokud máte v plánu se této otevřené betaverze zúčastnit, prosíme vás,... Read more »

Jaké jsou nejoblíbenější hry v českých online kasinech?

V posledních letech se online kasina stala stále populárnější volbou pro české hráče, a to zejména díky snadné dostupnosti a širokému výběru her. Zde se podíváme na nejoblíbenější hry v českých online... Read more »

James Gunn se stává režisérem filmu Superman: Legacy pro Warner Bros. Pictures

James Gunn, známý americký režisér a scenárista, se stal novým vůdcem Warner Bros. Pictures při natáčení filmu Superman: Legacy. Film je součástí první fáze propojeného DC Universe, kterou Gunn společně se... Read more »

Shazam! Hněv bohů: Shazam family úspěšně navazuje na triumf minulého dílu

Po několika zdlouhavých odkladech se konečně pod taktovkou režiséra Davida F. Samberga do kin vrací Zachary Levi jakožto Billy Batson aka Shazam i se svojí rodinou. První film z roku 2019... Read more »

Consecration

Christopher Smith kdysi patřil k zajímavým hororovým tvůrcům, který se oplatil sledovat. Jeho Triangle i Černá Smrt je pro spoustu fanoušků slušná hororová trefa do černého, jenže dnes je... Read more »

Nezvěstná

Žánrový milník v Computer screen Thrilleru a unikátní masterpiece s okamžitým adeptem na Thriller Roku. Už Searching byla trefa do černého, ale Missing tenhle subžánr obohacuje ještě více a... Read more »
Stránka načtena za 3,41954 s | počet dotazů: 174 | paměť: 31901 KB. | 18.10.2024 - 04:03:43