Kritiky.cz > 2023 > Listopad > 14

Podzimní nálož seriálů se zatím příliš nekoná

Normálně už bych měl touto dobou hotové alespoň tři články s všemožnými tipy, jak si zpříjemnit podzimní deprese. Jenže stávka scénáristů se na produkci opravdu podepsala. Přesto jsem nakonec... Read more »

Hunger Games: Vražedná pomsta - I druhé pokračování je neskutečně přeceňované, ale rozhodně lepší než první díl. Pořád je to ale neskutečně hollywoodské a naivní.

Na sní­mek jsem šel hlav­ně s tím, že jsem chtěl pocho­pit to vše­o­bec­né nadšení/šílenství. Hlasy, kte­ré tvr­dí, že je to sto­krát lep­ší než prv­ní díl, apod. Samozřejmě mi bylo jas­né,... Read more »

Hunger Games: Kritický pohled na adaptaci, která překvapila i vlastní fanoušky

Podobný hum­buk oko­lo kniž­ní adap­ta­ce tako­vých roz­mě­rů tu snad nebyl od posled­ní­ho dílu stmí­vá­ní, nebo finá­le Harryho Pottera. Ačkoliv u nás ten­to feno­mén divá­ci tolik nepo­ci­ťu­jí, za oce­á­nem se napl­ňu­jí... Read more »

Galactic: Web pro Recenze Hudebních Videoher

Ve svě­tě video­her je jed­na strán­ka, kte­rá se vymy­ká svým jedi­neč­ným zamě­ře­ním a kva­li­tou obsa­hu. Jmenuje se „Galactic“ a její spe­ci­a­li­za­cí jsou hudeb­ní video­hry. Na této plat­for­mě najde­te recen­ze, kte­ré jsou... Read more »

Hunger Games: Balada o ptácích a hadech

Začínají desá­té Hladové hry. Osmnáctiletý Coriolanus Snow (Tom Blyth) v nich půso­bí jako men­tor jed­no­ho ze zúčast­ně­ných. Tvrdě dřel, aby doká­zal napl­no vyu­žít svůj šarm, zna­los­ti a doved­nos­ti, kte­ré mohou dovést... Read more »
Stránka načtena za 3,20032 s | počet dotazů: 185 | paměť: 40284 KB. | 07.09.2024 - 18:19:41