Kritiky.cz > 2023 > Listopad > 19

Hellbent (2004)

Vrah v masce ďábla a s nabroušeným srpem si vezme do parády několik homosexuálů z Hollywoodu… V západním Hollywoodu se chystá halloweenský karneval pro homosexuály a transgender. Policejní technik Eddie a jeho sestra policistka se právě... Read more »

Krkonošské pohádky: Příběhy o chamtivosti, dobrodružství a Krakonošově říši

Pohádky jsou vždycky kouzelným únikem do světa fantazie, plného dobrodružství, záhad a morálních ponaučení. Jednou z nezapomenutelných pohádkových perel, které okouzlují diváky, je film režisérky Věry Jordánové, inspirovaný knihou Marie Kubátové.... Read more »

Alien: Isolation – Vrátila nás do děsivého vesmíru Vetřelce

 Představovat slavného filmového Vetřelce ze sedmdesátých let by asi bylo nošením sov do Athén. Ve své době publikum i kritiky uchvátil a vysílal se dokonce i v socialistickém Československu (včetně našeho městečka). Film... Read more »

Carl (2012)

Buran Carl rád unáší mladé ženy, aby mu porodily děti. Většina z nich se však brání a to se mu ani jeho pošahané matce nelíbí… Do malého zapadlého městečka přijíždí mladý... Read more »

Jak se žilo na hradě – půvabná knížka pro nejmenší

Nová publikace z nakladatelství Albatros Media nechá děti od tří let nahlédnout přes hradby do života rytířů, jejich dam i  poddaných. Láká vaše potomky život ve středověku? Chtěli by na... Read more »

Zabiják od Zelené řeky. Monstrum Gary Ridgway

Pokud milujete žánr TRUE CRIME, tak byste si určitě neměli nechat ujít novou knihu „Zabiják od Zelené řeky. Monstrum Gary Ridgway“ od oblíbené americké spisovatelky Ann Rule. „Zabil jsem... Read more »

Jawan

Indickéj 3 hodinovéj Nářezovéj Blockbuster, který je vyzrálou a komplexní podívanou. Režisér Atlee Kumar natočil svůj první velký projekt a je z toho velký globální hit a druhý největší... Read more »
Stránka načtena za 2,31477 s | počet dotazů: 176 | paměť: 31911 KB. | 18.10.2024 - 04:07:15