Kritiky.cz > 2023 > Březen > 21

Titulky k La Brea S02E14 – The Journey, Part 2

A máme tu poslední epizodu druhé série, Výprava, část druhá – s velmi napínavým koncem a dojemnými momenty… Izz s Eve se vydávají časem 4 hodiny do minulosti, aby zabránili Gavinově smrtelnému... Read more »

Caroline Mitchell, Tiras Verey: Poselství draků

U autorky Poselství draků se snoubí několik tvůrčích vlivů, které rozhodně stojí za pozornost. K tématu, který takto zpracovala do knížky i inspirativních karet nepřišla dobrovolně, přičemž se dokonce tématu vyhýbala.... Read more »

Bella Ramsey: Od čarodějnice k bojovnici

Bella Ramsey je britská herečka, která se proslavila rolí Lyanny Mormont v seriálu Hra o trůny. V letech 2017-2020 hrála také hlavní roli Mildred Hubble v seriálu Čarodějnice školou povinné, který je inspirován... Read more »

Pedro Pascal: Od Buffy po Mandaloriana a The Last of Us

Pedro Pascal je známý herec, který se proslavil rolí v seriálech jako Narcos, Game of Thrones a The Mandalorian. Jeho první herecká zkušenost v Buffy, přemožitelka upírů byla v roce 1999. Hrál Eddieho, spolužáka Buffy... Read more »

Je mi ze sebe špatně

8/10 – Chvílemi až bytostně nepříjemné sledování. Velmi to mnou zarezonovalo. Snímek Je mi ze sebe špatně je další z řady velice nevšedních a svérázných skandinávských dramat, s kterými se v... Read more »
Stránka načtena za 2,51982 s | počet dotazů: 175 | paměť: 31730 KB. | 18.10.2024 - 04:00:52